Şimdi Ara

Zalman'dan 155 MB/sn okuma hızına ulaşabilen SLC serisi USB 3.0 bellekler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yukarıda bahsedilen stick işimi görür fazlasıyla+32 olmasıda güzel ve fiyat bence oldukça iyi.
    O zaman TEAM SR1 i sipariş veriyorum+

Teşekkürler
  • soğutucu arıyodum nereye geldim

• bir not ;
    usb3.0 standardı geriye doğru uyumludur ;
    yani usb 3.0 flash diskleri 2.0 portlarda kullanabilirsiniz ; ancak acaba maksimum okuma yazma hızı 60 mbyte mı olacak ?
    asıl soru bu ;

anakartlarda usb 3.0 yuvasına usb 2.0 aparat vs bağlayabilirsiniz ; intelin bu standardı bu şekilde dizayn edildi ; eğer sonradan usb 3.0 portlarda geriye doğru uyumluluk kalktıysa bunu bilemiyorum.
    hangi vatandaşta usb 3.0 destekli motherboard laptop var ki zaten ?
    çok çok az.

geriye doğru uyumluluk eklenmemişse üretici firma bu yüzden zarar edebilir ; eğer sadece usb3.0 portla uyumlu olup usb 2.0 porta takılamıyorsa onu bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koxp94

soğutucu arıyodum nereye geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

bir not ;
    usb3.0 standardı geriye doğru uyumludur ;
    yani usb 3.0 flash diskleri 2.0 portlarda kullanabilirsiniz ; ancak acaba maksimum okuma yazma hızı 60 mbyte mı olacak ?
    asıl soru bu ;

anakartlarda usb 3.0 yuvasına usb 2.0 aparat vs bağlayabilirsiniz ; intelin bu standardı bu şekilde dizayn edildi ; eğer sonradan usb 3.0 portlarda geriye doğru uyumluluk kalktıysa bunu bilemiyorum.
    hangi vatandaşta usb 3.0 destekli motherboard laptop var ki zaten ?
    çok çok az.

geriye doğru uyumluluk eklenmemişse üretici firma bu yüzden zarar edebilir ; eğer sadece usb3.0 portla uyumlu olup usb 2.0 porta takılamıyorsa onu bilemem.

Hayır canım geriye doğru uyumluluk hep var ve var olacak. Niye kalksın ki.

USB 2.0 da okuma olsun yazma olsun fark etmez. Kim, ne zaman 60 Mb/sn görmüş ki öyle olsun.

USB 2.0 ın teorideki hızı maksimum 480 Mbit dir. O da 480 / 8 = 60 yapar ama en fazla okumada 33 falan
    yazmada ise 30 görebilirsiniz. Hatta bu hızları DonanımHaber de gören 1-2 kişi anca vardır. Bende AData PD7 var 2 Gb.
    Ben bunu 41 Dolara almıştım. Bunun 8 olanı 150 Dolar idi ve Dünyanın en hızlısı idi.

Okuma yazma hızları 33 / 25 ama ben en fazla 32 ye 25 falan görmüşümdür. Buna rağmen USB 2.0 da en yüksek yazma ve okuma dediğim gibi
    33 e 30 falan görebilirsiniz.

• bende pd7 2gb kullanıyorum ; bende yaklaşık aynı fiyata almıştım ; doğru diyorsunuz ; benim aldığım zaman 8 gb olanı 160 dolar civarları idi.
    okuma hızı 33 mb -yazma hızı 22-25 mb.
    benim dediğim olay anakartlardaki usb3.0 yuvaya usb 2.0 girebilmesi olayı değil ; bu satılan usb 3.0 flash diski direk usb 2.0 a takabilir miyiz ?

anakartlardakinde geriye doğru uyumluluk var ; ama bu satılan usb 3.0 cihazlardaki o ucundaki giren kısmın usb 2.0 yuvaya uyumluluğu var mı ?
    eğer sadece usb 3.0 konnektörlü ise hayatta usb 2.0 a sokmaya çalışmayın ; hem girmez ; girse bile anakartı kısa devre olayı olabilir mi diye düşünüyorum.
    çünkü usb 3.0 konnektörünün satılan aparatlardaki kısmın sadece usb 3.0 özgü mü tasarlandı ; yani usb 3.0 ile usb 2.0 flash disklerin uçları aynı mı ?

bunu öğrenmek istememin sebebi eğer usb 2.0 la uyumlu ise bu saatten sonra neden usb 2.0 flash disk alayımki ? usb 3.0 alırım daha iyi ; tabiki ucuzlarsa.sonuçta usb2.0 a takılabiliyorsa en doğrusu bu olmaz mıydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 2 Temmuz 2012; 22:00:33 >

• evet uçlar aynı. usb 3.0'da içindeki plastik kısım mavi renkli o kadar. her usb 3.0 flash bellek yüksek hızlı anlamına gelmiyor. hızları markaya, modele göre değişiyor. hız yükseldikçe fiyatları da yükseliyor.
    usb 2.0 lar çok ucuz, ondan alınabilir durumdalar hala. ayrıca anakartlarda da usb 2.0 hala daha yaygın. insanlar kullanamayacağı bir özelliğe para vermek istemezler. bu usb 2.0 anakartlar azaldıkça , usb 2.0 flash bellekler ve harici disk kutuları da azalacak, usb 3.0 daha yaygın olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.