Şimdi Ara

Zalman 400W vs FSP 500W vs Xigmatek 400W hangi güç kaynağı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pardon, bu başlık altında Aerocool ile uğraşan siz değildiniz sanırım. Ben karıştırmış olabilirim. Siz de kalın sağlıcakla...
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Hocam ErP 2013 Ready falan yazıyor. 2013'ten kalma mı acaba psu? Eski olması sorun olmaz mı ?
  • Terracide kullanıcısına yanıt
    O PSU 2008 model (ilk olarak 2008'de üretilmiş ama sanırım halen üretimi devam ediyor.) Ben de şu anda 2009 model bir SeaSonic kullanmaktayım (Ben 2013'te sıfır olarak almıştım.)
    Sonuçta CPU ya da GPU almıyorsunuz. PSU'nun eski model olması sorun olmaz.
    Luke Neil kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Vatan bilgisayarda FSPlerde indirim varmış 285 TL ye FSP HYPER 500W 80plus aldım. Yorumlarınızı öğrenebilir miyim?
    HB'den biraz daha uygun fiyata 80+Bronze sertifikalı, üstelik 100 watt daha güçlü bir PSU almak varken???

Bu arada Vatan'da FSP marka PSU görünmüyor şu anda. Siz görüyorsanız, aldığınız ürünün linkini atar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhalil -- 19 Ekim 2018; 23:54:45 >
    Vatanbilgisayar iade kuponu verdi. Nakit iadesi yapmadı. Bu yüzden tek seçenek vatandan almaktı. Bende farkettim sitede gözükmüyor. Modeli dediğim gibi tam olarak FSP HYPER 500W 80+ hocam. HP500S modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terracide -- 20 Ekim 2018; 12:21:9 >
  • zalman olayına girişme, xigmatek fiyatına göre gerçekten güzel ürünler sunuyor.
  • Linkteki fsp güç kaynağı var çatır çatır kullanıyorum on aydır bir sıkıntısını görmedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    bende onun 700w olani var, iki yila yakin kullaniyorum. Bir problemle karsilasmadim, Ama simdi alsam hydro olan modelinden alirdim. Aerocool copune para vermedigine sevindim. 2015 ten beri yakindan takip ederim surasi kac tane sorunlu aerocool psu gordum sayisini bilmiyorum zaten gorenler firmadan sogumus oluyor gold sertifikasi bile olsa almazlar. Hayirli olsun, iyi gunlerde kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fsp dediğiniz psu o yanına koyduğunuz 2 marka güç kaynağınıda katlar katlar cebinden 10 kere çıkarır. Pc dünyasında liderliği (1.liği) kapışan 2 marka vardır. SADECE 2 MARKA

-Seasonic
    -Fsp

Bu iki güç kaynağından asla ama asla başka markaları tercih etmemeye çalışın. Bu iki güç kaynağı firması bilgisayar dünyasının Bmw ve Mercedesi gibidir. Psu bi kere alınır paraya kıyın bu 2 markadan birini tercih edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 20 Ekim 2018; 21:5:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Xigmatek X-POWER SERIES 500W 80 plus almıştım iade edip FSP HYPER HP500S aldım sanırım iyiki FSP almışım kalitesini hissettirdi. Kutu içeriği bile süper paketlenmişti.

Herkese yorumlarınız ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.
  • Marka fanatikleri hiç bitmez.
    FSP var, FSP var... Yani her bütçeye göre FSP var.
    Aynı şekilde;
    Aerocool var, Aerocool var... Yani her bütçeye göre Aerocool var.
    Birçok markanın ürün gamı bu şekilde; iyisi var, kötüsü var... İki marka hariç:
    1- SeaSonic
    2- Super Flower

Bu iki markada kötü PSU bulamazsınız. "PSU dünyasının Bmw ve Mercedesi gibidir" yakıştırması yapılacaksa eğer, bu iki marka hak ediyor bunu.

PSU seçerken markaya değil, modele odaklanmak gerekir.
    benim yaptigim fanatiklikten ziyade aerocool firmasinin giris seviye ürünlerinin (kaldi ki bu arkadas icin konusuyoruz, bütce belli, konu belli) berbat oldugunu, forumda ki arkadaslarin sorunlarini okuyarak edindigim izlenimlerimi yukarida dile getiriyorum. Surda bir tane fanatik varsa o da sensin. Hic kusura bakma, seasonic e toz konudurmuyorsun. Sana daha gecende söyledim iki ürününde coilwhine cikti degistirdim diye. Sanki yalan konusuyoruz, hayret birseysin. unboxing fotolarinida koymustum foruma... coilwhine kismini videoya cekmedim, böyle arkadaslarin varligindan haberim olsaydi onuda yapardim. Amazon a bakarsan s12ii lerin bazilarinda yükte fan sesi problemi oldugunu görürsün millet video ya falan cekmis, ayni ürün bende de var s12ii 620 ne ses var nede gürültü. Calismasi da serin. bir tane s12ii 620 iki tane m12ii 620 bir tane focus plus 750 elimden gecti senin kadar seasonic i övmüyorum. Bmw ymis mercedes mis, kime ne anlatiyorsun anlamiyorum ki.

cevap hakki dogdugu icin yaziyorum, sana iyi forumlar..

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir markanın fanatiği değilim. Herhangi bir ürüne ihtiyacım olduğunda, o anki piyasa koşulları ve bütçem çerçevesinde beklentilerime en uygun düşen herhangi bir markanın ürününü alabilirim. Bahsi geçen markaların hiçbiri babamın malı değil. Fanatizmin bana bir yararı dokunmaz, size de...

SeaSonic fanatiği olsam, her PSU başlığında bir SeaSonic ürünü önerirdim. Oysa ben koşullara göre en uygun gördüğüm seçenekleri önermeye çalışıyorum.
    SeaSonic fanatiklerinin FOCUS+ diye çığrındıkları bir başlıkta, konu sahibine FSP HYDRO G'nin benzer kalitede ve P/F oranı bakımından daha mantıklı bir seçim olacağını anlatmışlığım vardır örneğin.

"Bmw ymis mercedes mis, kime ne anlatiyorsun anlamiyorum ki." demişsiniz.. Mesajları okusaydınız kime ne anlatmaya çalıştığımı anlardınız sanırım. Ancak üşenmeyip bunu size detaylıca anlatmaya çalışayım:
    MeGaDave06 rumuzlu arkadaş "Fsp dediğiniz psu o yanına koyduğunuz 2 marka güç kaynağınıda katlar katlar cebinden 10 kere çıkarır" gibi fanatizmin doruklarında gezen cümleler eşliğinde SeaSonic ve FSP dışında markaların tercih edilmemesi gerektiğini, bu iki markanın bilgisayar(PSU) dünyasının Bmw ve Mercedesi gibi olduğunu söylemiş. FSP markasının alt seviye ürünlerinin de bulunduğu gerçeğinden hareketle, "PSU dünyasının Bmw ve Mercedesi gibidir" yakıştırması yapılacaksa eğer, ürün gamında alt seviye PSU bulunmayan SeaSonic ve Super Flower markalarının bu yakıştırmaya daha uygun olduğunu belirttim. Umarım artık anlamışsınızdır.

CW konusu sanırım şans işi. En iyi bilenen markaların en üst seviye PSU'larında dahi çıkabiliyor. Ürünlerinde asla CW olmadığını ve/veya CW'yi arıza olarak kabul ederek değişim yapacağını taahhüt eden bir marka varsa o markanın ürünlerini tercih edelim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.