zafer in operasyon partisi olduğu anlaşılmış oldu böylece... |
Zafer Partisi yine şaşırtmadı: 'CHP'nin Saraçhane mitingine partimizden kimse katılamyacaktır' (2. sayfa)

-
-
Bartu Soral'ın ima ettiğine göre "Şartlı Tahliye" mi olmuş?
-
Bu kadar seri mi oldu bu iş :)
Hemen kötü çocuk kaka pis mi oldu
Hemen Operasyon partisi sarayın adamı bunlar AKP'li flan seviyesine mi geldiniz...
Yaa böyle büyük büyük konuşuyonuz sonra yüzde 1-2 oyu için kapısında yatacaksınız şimdiden bu kadar zıt gitmeyin...
-
hacı ne diyon sen? hüdazarlı terörizlerin peşinde koşan sizsiniz...binde 5 oyları bile yoktu.
-
Seçim zamanı hatırlarım...
En son Zafere böyle atar gider yapıp seçim 2. tura kalınca ağam biz ettik sen etme der gibi kapısına gidip gel gizli protokller ile İç işileri bakanlığı Milli eğitim bakanlığı + başka başaknlık ve MİT'i veriyorsunuz hatırlatayım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 1 Temmuz 2025; 19:58:30 > -
Her dönem pesinden kostuklari terörizler hic eksik olmuyor degilmi? Artik hüdazar ve pkk ile kombo yapiyorlar. Cok garip.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam benim anlamadığım bir husus var. Hep diyorlar: "Sağcılar ve milliyetçiler satar. Bunların davası yoktur, tek amaçları makam mevki kovalamak." Bu olayın bence sağ-sol ile alakası yok. Karekter meselesi bence. Türk siyasetinde, özellikle son 20 yılda bir kalite düşüklüğü ve karektersizlik hakim olmaya başladı. Makam, mevki peşinde olan siyasetçilerin sayısı artmaya başladı. Misal Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal, Hulki Cevizoğlu gibi kişiler sağcı mı? Bu insanlar solcu ama ikisi AKP'ye katıldı.. Birisi ise (Kılıçdaroğlu) CHP'yi karıştırıp, becerebilirse CHP'nin başına gelip iktidarın ömrünü uzatmaya çalışacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ZP için tutarlı bir durum.Davet edilipte katılmama kararı alınsaydı tartışılabilirdi fakat davet edilmedikleri bir mitinge 'parti' olarak katılıp katılmama kararları tamamen kendi insiyatiflerinde olan bir durumdu.Kaldı ki mitinge katılmak isteyen ZP'li gençler ilaki katılacaklardır.
Ayrıca ZP İzmir mitingi yaptığında CHP'yi resmen davet etmiş ancak CHP bu mitinge katılmama kararı almıştı.Bundan dolayıda kimse kalkıp CHP'yi suçlamamıştı.
Dahası söz konusu mitinge bildiğim kadarıyla İYİ Parti'de 'parti' düzeyinde bir katılım gerçekleştirmeyecek.Gayr-i resmi olarak Cumhura katılan DEM Partide mitinge katılmayacak.Kısacası bir tek ZP katılmıyor diye ZP'yi eleştirmek doğru değil.
-
ZP müslüman oyu da almak istiyor, çok basit bir şey bu. CHP de o mitingde o konuyla alakalı slgoan katılmaması için elinden geleni yapacaktır çünkü CHP de iktidar olmak istiyorsa Müslüman oyuna mecbur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 2 Temmuz 2025; 2:5:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam burda sorun mitinge gidip, gitmemesi değil. Sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapıp CHP'nin Saraçhane mitingine katılmayın demesi. Hiç böyle bir paylaşım yapmasalar, mitinge gidiyoruz, gitmiyoruz demeseler böyle bir olay olmayacak. O yüzden insanların akıllarına 2. Sinan Oğan vakası mı oluyor, Özdağ'da hapse girince değişti. Demek ki şartlı tahliye olmuş gibi düşünceler geliyor.
-
Aynen oyle benimde simdi aklima bu geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Misal hocam İyi partide CHP'nin mitinglerine katılmıyor. Sadece İmamoğlu ve CHP'li belediye başkanlarına yapılan tutuklamaların hukuka uygun olmadığını, siyasi olduğunu ve yargının siyasete alet edilmesini doğru olmadığını dile getiriyor ama sosyal medya hesaplarından veya kamuoyu önünde sözlü bir açıklama yapıp CHP'nin Saraçhane'deki mitinglerine katılmayın demiyor. Hocam ben durumu iki şekilde değerlendiriyorum. Birincisi ya Ümit Özdağ'da hapse girdiği için eski Ümit Özdağ değil. Değişim gösterdi, bizi ikinci bir Sinan Oğan vakası bekliyor. Ya da Özdağ, Saraçhane mitinginde provakasyonlar olabilir, bizim partiden katılanlarda olabileceği için beni ve zafer partisini suçlu bulabilirler. En iyisi ben yazılı bir açıklama yapayım, bizim parti mensupları katılmasın diyerek stratejik bir hata yapmış olabilir.
Bu arada hocam ikinci durum gibiyse, çok büyük bir yanlış. Hiçbir açıklama yapma. Diğer siyasi partiler, biz katılıyoruz ya da katılmıyoruz diye açıklamada mı bulunuyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 1 Temmuz 2025; 20:49:13 >
-
Kayseri olaylarına ZP katılmadığı halde Özdağ bu olayları kışkırtmış gibi yargılandı.Zaten Özdağ Şaban Sevinç'e neden böyle karar aldıklarını şu şekilde açıklamış;
Alıntı
metni:Ümit Özdağ aradı konuştuk: Provakasyonu önledim… Özdağ şöyle dedi: Leman’ın sahipleri bir hafta önce yurt dışına çıktılar ve mali olarak batmak üzereler. Şimdi Provakasyon olacağı belli bir karikatür yayınlamak tesadüf olabilir mi. Sonra bu karikatür üzerinden ortaya provakasyon çıkıyor ve 3 ay önce Saraçhaneyi basmaya çalışan İBDA-C, bu sefer daha kalabalık halde Leman’ı basıyor. Saraçhane mitingi öncesinde Özgür Özel Leman’ı savunuyor, Tayyip Erdoğan Leman’ı hedef gösteriyor. Zafer Partisi mitinge davetli değil evet. Hiç bir parti de değil aslında. Ben bu yazıyla kayda geçirdim, çünkü beklediğim gibi bir provokasyon olursa diye kayda geçirdim. Ben Kayseri’den 2 yıl 4 ay ceza aldım, ki orada yoktum. Şimdi hem bizim parti teşkilatlarının oraya katılmadığını kayda geçirdim ve hem de provakasyon ihtimalini kayda geçirdim. Olay çıkaracaklarsa bile Ümit Özdağ deşifre etti deyip provakasyondan vazgeçecekler. Ben yapacaklarını düşündüğüm için teşkilatlarımı çektim. Ekrem İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulandığını söylüyorum. Selahattin Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı diyorum. Ve bunları söylemeye devam edeceğim. Bu düşman ceza hukuku olayını her zaman işliyoruz ve işlemeye de devam edeceğiz. Önümüz hafta da Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek hanımı ziyaret edeceğim. “Saraçhane’ye katılmama kararınızı, İktidara yakınlaşma diye yorumlayanlar var buna ne dersiniz? soruma da Özdağ şöyle dedi: “İktidar Dem Parti ile beraber demleniyor. Ben de bunun için 5 ay içerde yattım. Nasıl biz orada oluruz. Milli kimliği değiştirmeye çalışıyorlar.” x (formerly twitter)
Şaban Sevinç (@sabansevinc2) on Xhttps://x.com/sabansevinc2/status/1940081777357320205
-
-
donanımhaber forum
Zafer Partisi yine şaşırtmadı: "CHP'nin Saraçhane mitingine partimizden kimse katılamyacaktır"https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161627314Hocam önceki sayfada buna değinmiştim. Özdağ kendince haklı olabilir ama Özdağ tutuklu olduğu zaman, CHP yönetimi Özdağ'ın hep yanında idi. Yapmış olduğu mitinglerde Özdağ'ın serbest kalmasından bahsediyorlardı. Şimdi böyle bir durumda Özdağ'ın almış olduğu karar vefasızlık oluyor. Ben hapisten çıktım, banane sizden, herkes kendi işine baksın dermiş gibi oluyor. O şekilde bir amacı olmasada, gazeteci Şaban Sevinç'e de öyle demiş ama ginede buna başka bir çözüm yolu bulmak daha mantıklı olurdu. Böyle kestirip atmakla olmuyor. Hem Özdağ'ın bu kararından dolayı Bartu Soral, uzun bir açıklama yapıp istifa etti. Zaten o yüzden Özdağ, şartlı tahliye olmuş, 2. Sinan Oğan vakası algısı oluşmaya başladı. Bartu Soral'ın yazısından o çıkıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 1 Temmuz 2025; 20:56:16 >
-
leman savunanın bu ülkede iktidar olma şansı yoktur.
chp bugün yine fon dip yaptı.
akp ye çalışmada üstüne olmayan bir parti.
-
ibdayı, şey saiti savunanlar, laikliye düşman olanlar, iç savaş çağrıları yapıp, ölüm isteyenler mi iktidar olacak yani?
sırf chpye karşı olmak için neleri savunduğunuzu, kimlerin yanında durduğunuzu bilmiyor değilsiniz. senin gibiler her şeyi bilerek yapıyor.
-
Bu ne yaptığını kendisi bile bilmiyor.
-
ama sorsan akpli değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X