Şimdi Ara

Zac Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, Dün Zac aldım.Ama hiç kullanamıyorum Hangi itemleri alacağımı ,top,mid,both,jungle olarak hangi yerde oynayacağımı bilmiyorum.Taktik,item vs önerirebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdy00 -- 5 Eylül 2013; 12:51:44 >

• Jungle git item olarak antik golem gunatesi pelerini ruh gomlegi demir solari karsiya gore merkur yada ninja tabi yada offansif oyun icin rylai liandry cik bunlarin sirasi oyunun gidisatina ve rakibe gore degisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke almasaydın çok pis nerf yedi kendisi

• quote:

Orijinalden alıntı: kdy00

Beyler, Dün Zac aldım.Ama hiç kullanamıyorum Hangi itemleri alacağımı ,top,mid,both,jungle olarak hangi yerde oynayacağımı bilmiyorum.Taktik,item vs önerirebilirmisiniz?

Top veya jungle git item icinde bir suru build sitesi var onlara bakmani tavsiye ederim.

• Jungle git.W fulle sonra E fulle.Normal jung itemleri çık.Karşıya görede defansif itemlar işte.

Oynanış olarak ağır nerf yedi.Ama hala E ile adamların tepesine çökebilirsin.Win rate çok yüksek bir champdır.Yani takım savaşında ultisi olsun aeo slowu olsun iş yapar.Birazda oyunu okuyabiliyorsan rahatsın.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skypalix -- 5 Eylül 2013; 13:09:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.