Şimdi Ara

Z68a Gd65 G3 Alıcak Arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Ay Olmadı 3 Anakart Meftah Oldu Sebebini Ne VatanBil. Servisi Çözebildi Nede Mascom Msı Servisi Dikkat Edin Bu Anakartı Almayın. Elinizde Patlamasın. Vatan 4. Anakartımı Bugün Verdi Buda Gümlemez İniş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 15 Ocak 2012; 1:07:39 >

• geçmiş olsun hocam
  • Hocam senin Psu'da felan sıkıntı olmasın yaklaşık 2.5 aydır Özgür abimle birlikte aldık kartları ve hala tıkır tıkır kullanıyoruz bence senin kendi bileşenlerinde bir sıkıntı var onları kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Hocam senin Psu'da felan sıkıntı olmasın yaklaşık 2.5 aydır Özgür abimle birlikte aldık kartları ve hala tıkır tıkır kullanıyoruz bence senin kendi bileşenlerinde bir sıkıntı var onları kontrol et

Selim_34 Sağol Hocam :)

Ne Sıkıntı Olabilirki Şuanda Aynı Anakart Mis Gibi Çalışıyor. :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 15 Ocak 2012; 16:04:17 >
  • Bu Anakartı Alıcaklar Bilgilensin.
  • Bendede ayni anakarttan var,(z68a gd 65 g3) taş gibi 2 ay olmustur alalı... Almayi düsünen arkadaşlarada tavsiye ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

Bendede ayni anakarttan var,(z68a gd 65 g3) taş gibi 2 ay olmustur alalı... Almayi düsünen arkadaşlarada tavsiye ederim :)

Bios Sürümü Kaç ? Overlock Denedinmi ? Stabilite Test Yaptınmı ? Sıcaklık Ölçtünmü ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI z77a GD55 RAM SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendeki bios ozel . Bir arkim msi turkiyeden almis. Eve gidince bakarim kismetse mail de atarim. Stres terstinin kralini yaptim ram ve gpularima ama cpu ya yuklenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

Bendeki bios ozel . Bir arkim msi turkiyeden almis. Eve gidince bakarim kismetse mail de atarim. Stres terstinin kralini yaptim ram ve gpularima ama cpu ya yuklenmedim

Peki Özel Biosunu Bekliyorum, Ram Cpu Testi Yap Arkadaşım :) Sıcaklığı Göster,Voltaj Değerini Göster .
  • Bende de aynı anakart var ve bi türlü overclock yapamıyorum HEP ama HEP ya donuyor ya da Mavi ekran alıyorum nasıl OVERCLOCK yapacağımı şaşırdım bunda :/ OC GENIE II kullanmaya çalışıyorum aynı sorunu yaşıyorum ya bana bi yardım eli atın da şu 2500 K yı 3.3 den 4.5 e veya 5 e çıkartalım Ghz'îni :) Soğutucu sağlam H80 .. PLS yardım son beta bios mevcut bende N72 B2 olması gerek .. yardım yardım yardım
  • Konuyu başlatan arkadaş tamamen haklı,

Vatan Bilgisayar'ın bütün parçaları arızalı yalan söylemiyorum kanıtlı ispatlı belgeler var elimde ne alsam bozuk çıktı sıkı durun sayıyorum;

1 adet kıngston 2gb 800 mhz rem aldım bozuk çıktı sonra yerine verdikleride bozuktu
    1adet Gıgabyte gtx460 marka ekran kartı aldım 4 defa servise gitti 2 defa değiştirdiler 5 defa geri verdim Kaymakamlıktan dilekçe yazdım paramı zor kurtardım,
    1Adet Fsp epslion 700w psu aldım oda bozuldu artık
    1Adet Asus gtx560TOP aldım oda bozuk çıktı geri verdim iade istedim
    1adet hd5850 aldım Gıgabyte marka oda arızalı çıktı,
    1adet Seagate 160gb hardisk aldım aynı, servisle uğraşmaktan bıktığım için sattım
    1adet Dijital fotoğraf makinesi aldım bozuk çıktı götürdüm verdim

Ve hala 220 tl alacaklıyım hediye çekim var bir parça almaya korkuyorum artık, BOZUK MAL SATIYORLAR,Servislerle ortaklaşa 2.el bozuk ürün mü satıyorlar anlamadım BİMER'e bu konuda mail attım BAŞBAKANLIK HALLEDER diye düşünüyorum.

BUNLARIN HEPSİ TESADÜF MÜ SORUYORUM ALLAH AŞKINA CEVAP VERİN

Servise her gittiğinde 1 ay bekle aylarca beklemekten madur da olduk rezilde olduk git gel parada harcadık onları sayma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6Clas -- 16 Şubat 2012; 10:02:53 >

• Bende anakart doğru çalışıyor sanırım .. sanırım çünkü hala overclock yapamadım deliricem O.o
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Konuyu başlatan arkadaş tamamen haklı,

Vatan Bilgisayar'ın bütün parçaları arızalı yalan söylemiyorum kanıtlı ispatlı belgeler var elimde ne alsam bozuk çıktı sıkı durun sayıyorum;

1 adet kıngston 2gb 800 mhz rem aldım bozuk çıktı sonra yerine verdikleride bozuktu
    1adet Gıgabyte gtx460 marka ekran kartı aldım 4 defa servise gitti 2 defa değiştirdiler 5 defa geri verdim Kaymakamlıktan dilekçe yazdım paramı zor kurtardım,
    1Adet Fsp epslion 700w psu aldım oda bozuldu artık
    1Adet Asus gtx560TOP aldım oda bozuk çıktı geri verdim iade istedim
    1adet hd5850 aldım Gıgabyte marka oda arızalı çıktı,
    1adet Seagate 160gb hardisk aldım aynı, servisle uğraşmaktan bıktığım için sattım
    1adet Dijital fotoğraf makinesi aldım bozuk çıktı götürdüm verdim

Ve hala 220 tl alacaklıyım hediye çekim var bir parça almaya korkuyorum artık, BOZUK MAL SATIYORLAR,Servislerle ortaklaşa 2.el bozuk ürün mü satıyorlar anlamadım BİMER'e bu konuda mail attım BAŞBAKANLIK HALLEDER diye düşünüyorum.

BUNLARIN HEPSİ TESADÜF MÜ SORUYORUM ALLAH AŞKINA CEVAP VERİN

Servise her gittiğinde 1 ay bekle aylarca beklemekten madur da olduk rezilde olduk git gel parada harcadık onları sayma.

Alın İşde Ve Hala Vatandan Alışveriş Yapıyoruz .

RaphaeLmiX Yapmıyormusun ? Yapamıyormusun ?

Şuan 4.8 De Calıştırıyorum Malesef 5.0 Da Sorunlar Oluyor.

• ŞekersizPare arkadaş doğru söylüyor kart son bios yüklenince sapıtıyor bios içinde klavye kullanamama stabilite sorunları vs yaşıyor kullanan bir kaç arkadaş var onlardan duydum Maximus'a geçtim o karttan ve farkı açık ara görebiliyorsunuz imkanı olanlar düşünmesin bile.
  • kardeş bence bu vatan bilgisayar indirim ayağı ile sorunlu ürünleri satıyor olmasın çok kişiden duydum vatandan aldım bozuk çıktı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

kardeş bence bu vatan bilgisayar indirim ayağı ile sorunlu ürünleri satıyor olmasın çok kişiden duydum vatandan aldım bozuk çıktı diye

4 Kere Aynı Ürünü Değiştirdim Ben Hepsinde Aynı Sorunlar..Ve Sonuncusuna Daha Bişey Olmadı,Hayırlısı..
  • yahu arkadaşlar tamam ürünleriniz arızalı çıktı diye sıkılmış durumdasınız bunu anlıyorum.
    ama Vatan bu ürünleri kendi üretmiyor ki, aynene tüm satıcılar gibi bu ürünleri pazarlıyor.
    asıl önemli olan sıkıntı durumunda nasıl davrandığı ve müşteriye nasıl yardımcı olduğu...

forumda bu anakartı sorunsuz kullanan bir sürü arkadaş var, genelleştirmenin hiç bir anlamı yok bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 16 Şubat 2012; 9:09:43 >
  • Bende vatandan aldim anakartimi , birsey yok 4 kere ayni urunun bozulmasi cok ilginc :)
  • Bu %25 indirim olayında bir iş var bakalım ne çıkacak..
  • Ya bu kadar arızalı ürün olur mu yahu bu tesadüf mü 2 yıl içinde benim başıma geldi onlarca parça arızalı bozuk çıktı,ve bundan vatandaşta şikayetçi bu adamlar sağlam ürün satmıyor mu merak ediyorum bu indirimler nerden çıkıyor arızalı servis ürünlerinimi satıyorlar ne %25 indirimi hiçmi kar etmiyor bunlar İNtel Nvidia Ati ile akrabağlığımı var babasının oğlumuda %25 indirimle sattırıyor bozuk parçaları.

Ve hala 220 tl alacaklıyım hediye çekim var bir parça almaya korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6Clas -- 16 Şubat 2012; 10:05:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.