Bildirim
Z580 ve Z585'in farkları nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkisi arasında bende kaldım.. Z585 den yana gönlüm ama yorumları görmek istiyorum.. _____________________________ -
kesinlikle z580
-cpu amd ,alınmaz_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: napolyon94
kesinlikle z580
-cpu amd ,alınmaz
Böyle yorumları anlamıyorum, neden alınmaz ? Ufak bir açıklama yapsanız yorum atarken millet ona göre bilinçlense._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: amylee
quote:
Orijinalden alıntı: napolyon94
kesinlikle z580
-cpu amd ,alınmaz
Böyle yorumları anlamıyorum, neden alınmaz ? Ufak bir açıklama yapsanız yorum atarken millet ona göre bilinçlense.
Hocam amd notebook konusunda iyi degil,forumdada z580 kullanan bircok insan var ,intel ivy bridge ler guc tuketimi konusunda gayet iyiler,forumda hangi konuya baksaniz amd tercih etmiycektir kimse
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
b580 alabilirsin. özelliklerine bak istersen kıyasla _____________________________ -
illa intel alıcaksan i5 li y580 al bimeks te 1822 tl
z580 500 gb hdd 6 gb ram
z585 1tb hdd 8 gb ram
ekran kartları eşdeğer
ama z585 de 7660g+7670m ile crosfire setup yapma şansın var (ne kadar işe yarar oyundan oyuna değişir)
işlemciler arasında ki farkı kulanım olarak kesinlikle anlamazsın oyunlada özellikle
amd ler çok ısınıyor ifadesi de şehir efsanesidir sakın kulak asma
iyi forumlar_____________________________ lenovo z585
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı