Şimdi Ara

z500 nvidia ekran kartı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Z500 laptopum var fakat bilgisayarda nvidia ekran kartı gözükmüyor. Sürücüsü yüklü değil, ben yüklemeye çalıştığımda (hem nvidiadan indirdiğim sürücü hem de lenovonun sitesinden) uygun donanım bulunamadı diye hata veriyor. Aygıt yöneticisinde de nvidia görünmüyor. Lütfen yardım arkadaşlar...

• bu sorun kesin recovery yaptiktan sonra nuksetmistir. biosu default ayarlara dondururseniz sorununuz cozulecektir.
  • panter20 kullanıcısına yanıt
    abi recovery yaptım doğrudur ama recoveryden önce nvidia aktif miydi hatırlamıyorum. Biosu default yapmıştım zaten gene yaptım ama halen nvidia sürücüsünü yükleyemiyorum.
  • ByMurtaza B kullanıcısına yanıt
    Ben w8'li aldım ve aynı senin gibi ekran kartı problemi var. Henüz recovery yapmadım. Aygıt yöneticisinde intel ve Nvidia olarak iki adet ekran kartı görünüyor. Şu anda gerek fotoğraf gerekse video görüntüsünde berraklık yok. Aygıt yöneticisinde düzgün çalıştığı yazıyor ama belli ki gerektiği gibi kurulmamış. Ben de bu konuyu halletmeye çalışıyorum.
  • musicapuerte M kullanıcısına yanıt
    Bende aygın yöneticisinde de gözükmüyor. Günlerdir uğraşıyorum çözemedim. Bios uptade yaptım. Bios default yaptım. Benimle aynı problemi yaşayan birilileri önce chipset driverini kurdum ondan sonra nvidia yı kurdum düzeldi dedi. Ama ne yaptıysam olmadı. cpu-z programından baktım o da nvidia yı görmedi. Şikayetvara yazdım bakalım lenovo ne dicek çözersem nasıl çözdüğümü yazacam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMurtaza -- 30 Aralık 2013; 11:21:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMurtaza

Bende aygın yöneticisinde de gözükmüyor. Günlerdir uğraşıyorum çözemedim. Bios uptade yaptım. Bios default yaptım. Benimle aynı problemi yaşayan birilileri önce chipset driverini kurdum ondan sonra nvidia yı kurdum düzeldi dedi. Ama ne yaptıysam olmadı. cpu-z programından baktım o da nvidia yı görmedi. Şikayetvara yazdım bakalım lenovo ne dicek çözersem nasıl çözdüğümü yazacam..

ben de olmuştu. bios default yaptığımda olmuştu. Bios default yapıp save yaptığınızdan eminmisiniz...
  • ByMurtaza B kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin. Umarım halledersin. Bakalım kurduğunda berraklık nasıl olacak. Bende her ikisi de gözükyor ama foto ve videolar berrak değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlginç gerçekten.
  • hburak kullanıcısına yanıt
    Evet save yaptığıma eminim. Lenovodan aradılar gündüz çalıştığım için bilgisayar başında değildim. Yarın bilgisayar başına geçtiğimde arıyacam tekrar onları. Biostan grafiğin switchable olması gerekiyor dediler ki bende öyle. Belki biosa flash yapmamız gerekebilir bazen öyle görünse de tanımayabiliyor dediler, o neyse artık bilmiyorum. Sorun donanımsal da olabilir dedi lenovodaki amca. Bakalım görecez....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.