Şimdi Ara

z2300+Creative X-FI Surround Digital Music 5.1 Harici nasıl olur yardım oneri düşünce??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evimde z2300 üm var.ses sistemim yuzde 70ten sonra bassta ve seste boğulma yapıyodu.bende bugun Creative X-FI Surround Digital Music 5.1 Harici ses kartı siparişi verdim sizce beklediğim performannsı verebilirmi bu ses kartı...beklediğim perfrmans bass ağırlıklı ....yorumlarınız benim icin cok onemli
    şimdiden teşekkür ediyorum..yorumlarınızı bekliyorum
     z2300+Creative X-FI Surround Digital Music 5.1 Harici nasıl olur yardım oneri düşünce??
    +++++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakirreis -- 6 Ocak 2010; 15:06:53 >

• THX console kullanarak ses kartinin crossoverini ayarlayabiliyorsunuz. Yani ses sisteminizin icindeki dandik crossover'in (malesef butun PC ses sistemleri boyle) yapamadigini yapip subwoofer'a istediginiz frekans araligini gonderebiliyorsunuz. Bu da bogulma dediginiz olayi yok ediyor.

Yine ses kartindaki +15dB subwoofer gain ozelligi ile tam istediginiz sekilde guclu bir bass elde edeceksiniz.

Beklediginiz performansi alacaksiniz. Merak etmeyin :)
  • peki normal bi onboard realtek alc 888den farkları nelerdir bana sayarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakirreis

peki normal bi onboard realtek alc 888den farkları nelerdir bana sayarmısınız?

Saymakla bitmeyecek kadar cok diyebilirim :)
  • hocam herkez boyle diyoda mesela bende leptop var.arkadaşıma zorla x540 aldırdım gold pcde test ederken cok tatlı bass veren x 540 ewde leptop cıkışı ve realtek çıkışında yarı basa gelmeden inaanılmaz hava çıkıyo bass vuramıyo.bu x540ın peki daha iyi bass vurmasını sağlarmı.harici olduğu icin
    ewde z2300 ile öğrenci evindede x540 ile kullanılacak kıyaslama yaparmısınz?
  •  z2300+Creative X-FI Surround Digital Music 5.1 Harici nasıl olur yardım oneri düşünce??

dostum bu ayar cok sey degistiriyor emin olabilirsin...
  • Eklemek gerekirse, ses kartini begenmezsen kanunda belirtilen 10 gun icinde sorgusuz sualsiz iade etme hakkin var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha ayrıntılı bilgi istiyorum hocam
  • kimse yorum yapamıyo heralde.bilgili olan arkadaşlar bilgisini paylaşmayı sewmiyo sevmmiyo!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakirreis

daha ayrıntılı bilgi istiyorum hocam

http://forum.donanimhaber.com/m_28793551/tm.htm

Ses kartının İnceleme konusu.İşine yarar umarım bolca bilgi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.