Şimdi Ara

Z2300 Acil Konu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Z2300 kullanıyorum ses %85 seviyesinde koku gelmeye başladı

acaba bir sorun olur mu sistemde ? equ ayarı var fakat basslar orta da açık değil yani kolon da zorlanmıyor dibe falan da vurmuyor fakat bi koku geldi acaba bir sorun olur mu ? kullanan arkadaşlardan yorum gelirse çok sevinirim daha alalı 3. gün hiç köklemedim yavaş yavaş seviye arttırıyorum

💖 SFF Mini Kasa 💖

AMD 7600x / RTX 3070 / ASRock B650E ITX / Kingston 2x16G 6000MHz / ZS A4 V2 Kasa / Lian-Li SP750

Samsung C24RG54FQU / Sennheiser Game Zero / Razer Deathadder X Hyperspeed / Logitech G910 Orion

Steam / Discord ID: crashbone / Instagram
  • Garantisi var. Da sesi kısınca koku kesildi. Niye garantiye götür dedin anlamadım
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • herhangi parçası yanmış olabileceğini tüşündüm oyuzden gotur dedm
    koku warsa yanmış olablr seste gariplik warmi ?

💖 SFF Mini Kasa 💖

AMD 7600x / RTX 3070 / ASRock B650E ITX / Kingston 2x16G 6000MHz / ZS A4 V2 Kasa / Lian-Li SP750

Samsung C24RG54FQU / Sennheiser Game Zero / Razer Deathadder X Hyperspeed / Logitech G910 Orion

Steam / Discord ID: crashbone / Instagram
  • Hayır seste hiç bir gariplik yok, parçası yansa anlardım sanırım kolon kokusu geliyor bir kaç sefer ufak çaplı kolonları yakmıştım da ama güç dengesizdi 20 wattlık kolono 80 watt vermiştim, bu sistem dengeli bir sorun olur mu diye sordum o yüzden yanacağını sanmıyorum çok aşırı zorlayanlar da vardı diye hatırlıyorum forum da onlar da birşey dese de ona göre birşey yapsam
    subwoofer konusunda yardım
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.