Şimdi Ara

z2-z3 compact

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bundan önce 2 konu açmıştım telefon tavsiyesi için, son konumda xperia z2 mi z3c mi soruma çoğu kişi z3 c demişti.. şimdi bu z3c z2 nin yanında biraz küçük ve hafif göründü gözüme ve z2 almaya karar verdim. hem 1 gb fazla ram hemde daha iyi ekranı var. fakat herkes z3c yi daha çok övüyor.. bu z2 çöp mü oldu anlamadım ki? bi türlü telefon alamadım

• Bence z2 açık ara da iyi bir cihaz ama herkes z3c nin daha güncel kalacağını düşünüyor aslında z3c ara model .
  • Daha yeni olduğu için z3c deniliyor z2 iyidir sadece üretim hataları vardi ilk baslarda alacaginiz yerde bir kontrol ederseniz sonra basiniz agrimaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı büyük istiyorsan z2. iPhone 5s boyutlarında istiyorsan z3c. Fazla düşünmeye gerek yok. Zaten z2 6 ay önce çıktı. Android L yi de alır. Gayet güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıkısıde gayet ıyı cıhazlar z3c 720 p den dolayı bataryada ve performansta oldukca ıyı hatta bazı testlerde z3 ten yuksek alıyor,ama z2 cop falan degıl bırkac hafta oncesıne kadar amıral gemı olan modelden bahsedıyoruz,z2 te alınır on numara cıhaz,ıkısı arasında benım tercıhım z3c olur orası ayrı ama,z2 yı alan z3c almadı dıye yanlıs yapmıs olmaz kesınlıkle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    9 yıl önce açıldı
    Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.