Şimdi Ara

Z2 vs G3 ÇOK ACİL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok acil yardıma ihtiyacım var bu iki telefon arasın da kaldım arkadaşlar ikisinin de önde olduğu noktalar var ama beni en çok tereddüte düşüren z2 nin kamerası ve su geçirmezlik özelliğinin kapak girişleri gevşediğin de iptal olması zamanla bu deformasyon olacaktır .

eminim bu iki telefon arasın da kalan bir çok kişi vardır z2 alanlar neden z2 aldı maddeler halin de yazabilir mi ?

• kalite hissi yeter sony nin.
  • Bende z2 kullanıyorum kapakların gevşediği falan yok 5 ay oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 al

• quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

Çok acil yardıma ihtiyacım var bu iki telefon arasın da kaldım arkadaşlar ikisinin de önde olduğu noktalar var ama beni en çok tereddüte düşüren z2 nin kamerası ve su geçirmezlik özelliğinin kapak girişleri gevşediğin de iptal olması zamanla bu deformasyon olacaktır .

eminim bu iki telefon arasın da kalan bir çok kişi vardır z2 alanlar neden z2 aldı maddeler halin de yazabilir mi ?

+1 bende sizin gibi düşünüyorum
  • sony lg ye takar dostum:)
  • Hocam z2 bencede kapak aşınmaması için dock falan var bide ikide birde suya sokmayin telefonu iyi güzel dayanikli ama gecirmez değil makine hataliysa falan çöp olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sony nin servisi berbat lg al bana göre asla sony düşünme ben servise verdim 3 hafta oldu telefon hala onlarda düşün gerisini ama yine karar senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.