Bildirim
Z2 ne zaman gelecek biri söylesin.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ardasevinc
Arkadaşlar yardım eder misiniz z2 ne zaman gelecek? Mayıs sonu dediler şimdi de haziran ortası diyeni gördü gördüm hangisi doğru?
Birde bu yeni gelecek partide 4k da kapanma ve kasa açıklığı var mı?
Up
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Haziran ortası kesin gelecektir. SonyTR'de başından beri Haziran ortası diyordu. Bize gelecek ilk partide sıkıntı olabilir ( digitizer açıklığı , 4K'da kapanma ).
Temmuz ayı gibi gelecek olan Xperia Z2'lerde digitizer açıklığı ve sıvı soğutma ile 4K'da kapanma sorunu kalkmış olacaktır. -
Bana soylenene gore ayin 26~28 arasi sony centerlarda dagitilmis olacakmis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Bana soylenene gore ayin 26~28 arasi sony centerlarda dagitilmis olacakmis.
Kim söledi
S.centerda arkadasım var calısan.. -
quote:
S.centerda arkadasım var calısan..
Tamam saol, inşallah satılacak ilk parti yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sorunlu olmaz haziran'da almak istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ardasevinc
quote:
S.centerda arkadasım var calısan..
Tamam saol, inşallah satılacak ilk parti yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sorunlu olmaz haziran'da almak istiyorum
inşallah,ılk partı falan sanmıyorum sony zaten sırf bu ısı sorununu halletmeden satmamak ıcın ılk bır ıkı ulkeden sonra satısa cıkarmadı gecıktırdı..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X