Şimdi Ara

z2 %100 olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Z2 yi aldığımdan beri %100 görmedim. Samsung 2a şarjı Sony'nin şartını ve sony orjinal dockta denedim sonuç hep aynı. 3 saate falan 95 civarına geliyor. Sonrasında çok ciddi yavaş artıyor 2 saat daha beklesem 97 falan olur. Dün gece cihaz kapalıyken 8 saat şarj ettim %2den 98 oldu.
    Sizce ne yapayım sorun ne? Versiyon. 69 şuan. Delta garantili Bizdeuygundan alınan ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sarjı tamamen bitene kadar kullanın telefonu daha sonra sarj edin yine düzelmesse telefonu fabrika ayarlarına döndürün veya telefonunuz rootluysa data/system dizinindeki baterystats.bin dosyasını silin
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    kardeş kullanım sürende bir sorun yoksa %100 göstermesi çok önemli değil
    benim z aldığım günden beri yanı %100 olunca açtığımda 1 dk sürmüyor 99 oluyor
    ama kullanım sürem 1,5-2 gündür sıkıntı değil yani anlayacağın
  • quote:

Orijinalden alıntı: atp96

sarjı tamamen bitene kadar kullanın telefonu daha sonra sarj edin yine düzelmesse telefonu fabrika ayarlarına döndürün veya telefonunuz rootluysa data/system dizinindeki baterystats.bin dosyasını silin

Rootlu değil bir bitireyim hakkaten sonuna kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bataryaların hepsi öyle.Ben şarjdayken 3-4 saat kullanan biri olarak bataryanın içine ettim.Şimdi samsung'un kendi yerinden orjinal yeni bir batarya aldım.3000Mah yalnız bu seferde bataryaya çok iyi baktığım halde 4saat civarı %100 oluyor.Ama tam oluncada çabuk bitmiyor sorun yok yani dediğim gibi yeni bataryalar hep böyledir dostum. .Yalnız sen gece şarja taktım demişsinde o kadar sürede bile %98 oluyorsa sen bi servise götür derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstftrl -- 4 Temmuz 2014; 0:56:14 >
  • Alakası yok ama benim Discovery'de de aynı durum var. Sıcak havalardan dolayı olabilir mi acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.