Şimdi Ara

Z1imi iphone 5(32gb veya 64gb) ile takasliyayım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hep iphone kullanmak istemişimdir ama yine sony aldım :D (sony hayranıyım). Bunu iphone 5 ile takasalsam mı ? diye sormamım nedeni ios yüzünden yani ben z1 i kasım sonu aldım ve en az 2-3 sene gitmesi lazım dedirginim sizce iphone 5 takasliyayım mı ? veya iphone 5s ile takaslamak isteyen olursa elbette beklemem her halde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrari091 -- 6 Şubat 2014; 16:16:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

hep iphone kullanmak istemişimdir ama yine sony aldım :D (sony hayranıyım). Bunu iphone 5 ile takasalsam mı ? diye sormamım nedeni ios yüzünden yani ben z1 i kasım sonu aldım ve en az 2-3 sene gitmesi lazım dedirginim sizce iphone 5 takasliyayım mı ? veya iphone 5s ile takaslamak isteyen olursa elbette beklemem her halde ?

Piyasanın en iyi telefonunu, 4 inçlik bi telefonla takaslamayın. Pişman olursunuz benden söylemesi
  • z1 alan adam alo demek için almamıştır o telefonu illa ki oyun oynamayı düşünerek almışsınıdır 4 inç ile oyun oynamak keyif yerine ızdırap olabilir. Su geçirmezlik ve ekran boyutu ve şarj süresini göz ardı edebiliyorsan değiştir aksi halde yazık olur o güzelim cihaza
  • Ben olsam takaslamam. Ama ileride satarım değeri düşmesin diyorsanız o zaman iş değişir. Sony alan adam kullanmak için alır zaten, ileride fazla zarar etmeden satayımda yolumu bulayım diye değil. Tabi birde güncelleme tiryakisi değilsen hiç önermem Z1 ' i takas etmeni.
  • Dediğim gibi sadece ios için alırım yoksa hd bile olmayan ekrana ve o küçük ekrana para vermem (küçük ekran almak istesem z1 compaçtı beklerdim) ama uzun vadeli kullanmam lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada çok oyun oynayan biri değilim şu An sadece clash of clans oynuyorum. Seksi duruşu ve ios için alırım zaten :DD

• 5s olsa bir nevi gene ama 5 ile takas yapma bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e2^

5s olsa bir nevi gene ama 5 ile takas yapma bence.

Haklısın

• Z1 donanım olarak süper ilerde de kasacak bir cihaz değil. Z kullanıyorum 4.3 güncellemesi aldı daha da hızlı çalışıyor telefon. Donma olsa z'de olurdu. Z1 de asla sıkıntı olmaz yazılım konusunda. Bence desteği de hemen kesilmez çünkü şu an z ultra z1 ve z ye verilen 4.3 lerin tamamı aynı kaynak kodları ile yazılmış. Çünkü inceledim hepsinde aynı hatalar var. Bir kaç değişiklik dışında geliştiriciler her telefona ayrı ayrı günlerce zaman ayırmak zorunda değiller.

• Kimse iphone almaz aldırmaz ama içinde hep bir uhde kalır.
    Cep telefonu ayrı iphone (ios) ayrıdır.

• 5S olursa düşünülür hocam ama bence 5 ile takas edilmez.
  • Ferrariden inip şahine mi binmek istiyorsun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.