Şimdi Ara

Z-Type (Flash Oyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ogz dvd sinin bonus bölümünde gördüm bu oyunu. Amaç yukardan gelen kelimeleri klavyeden yazarak yok etmek. Rekor wave 10

http://www.phoboslab.org/ztype/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Z-Type Flash Oyunu

Z-Type, ilk olarak 1998 yılında Bitmap Brothers tarafından geliştirilen ve yayınlanan klasik bir Flash oyunudur. Oyun, uzay gemisini kontrol ettiğin ve düşman uzaylılara karşı savaştığın bir uzay atış oyunudur.

Z-Type'ın benzersiz özelliği, Z şeklinde hareket edebilmendir. Bu, düşman ateşinden kaçınmayı ve dar alanlarda manevra yapmayı kolaylaştırır. Oyunda ayrıca çeşitli silahlar ve yükseltmeler mevcuttur, bu da oyun deneyimini özelleştirmene olanak tanır.

Z-Type, Flash oyunları arasında öncü bir rol oynadı ve hala birçok oyuncu tarafından keyifle oynanmaktadır. Basit ama bağımlılık yaratan oynanışı, onu her yaştan oyuncu için uygun hale getirmektedir.

Z-Type'ın Önemli Özellikleri:

• Z şeklinde hareket mekaniği
    • Çeşitli silahlar ve yükseltmeler
    • Zorlu düşmanlar ve boss savaşları
    • Sürükleyici bir uzay ortamı

Z-Type'ı oynamak, hem eğlenceli hem de zorludur. Uzay atış oyunlarını seviyorsan, Z-Type'ı kesinlikle denemelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçen gün haberlerde gördüm kızın birini Z-Type öldürmüşler
  • geçen bi arkadaş göndermişti linkini.. ofiste herkes bunu oynuodu .. ben 32'de fln kalmıştım hatırladığım kadarıyla... en çok ta 40-50 civarı yapan olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinxnitsuj -- 8 Şubat 2011; 21:52:39 >
  • güzel oyun la
     Z-Type (Flash Oyun)
  • Nasıl oynanıyor?
  • gelen kelimeleri klavyeyle yazıyosun
  • i yerine ıya basma işi zorluyor yahu. hep yanlışlıkla i ye basıyorum sonra farkediyorum ama yiyorum tabi bi sürü harfi 25e kadar geldim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 48 yaptım bilgisayar dondu.
  • canım sıkıldı bıraktım zaten cok kastı pc

Z-Type (Flash Oyun)

yemin ederim geldim resimle falan oynamadm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 8 Şubat 2011; 23:10:09 >
  • bende 32 bıraktım artık hep aynı kelımeler gelıyor sıktı yoksa sabaha kadr devam edebilirim

Z-Type (Flash Oyun)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.