Öğrenci milleti çok beleşçi. Yemekhanede yemek 2.50 lira. Kalan kısmını ise okul karşılıyor. Öğrenciler okula bir kuruş ödemiyor normalde. Harç parası yok. Okulların da bütçesi belli. Bazen tuvalet kağıdı, sabun olmuyor tuvaletlerde. Ama gelin şu yemeği 10 lira yapalım, okulun da bütçesi artsın desen kıyameti koparırlar ama aynı öğrenciler Starbucks'a koşa koşa gidiyor ve 25 lira ödüyor kahveye. YTÜ'de mesela normalde otopark ücretsizmiş. Dönemlik 500 liraya çıkardılar. Okula düzenli araba ile gelen, benzin alabilen öğrenciler isyan ediyor. Her şey beleş olmamalı. Bazı hizmetleri adil ücret karşılığında almalısın. |
Z kuşağı zeka seviyesi (2. sayfa)

-
-
memleketin zeka yaşı ortalaması 10-12, z nin katkısının olduğunu zannetmiyorum.
-
Hayırrrrr onlar ülkeyi kurtaracakk Akp'yi sandığa gömecek!
-
muhalefetligi fanatiklige tasiyanlar var. yangınların sabotaj olduğu biliniyor uçakların 1970 lerden kalma olduğu ve hangi sebeblerden ucamadiklari biliniyor bakanlık tek tek açıkladı , helikopterlerin uçaklardan neden daha iyi olduğu yazıyor hepsi işinin uzmani kisilerin görüşleri ama açıklamaları beğenmeyip cımbızla hala laf çekenler var . Devlet bu yangınları gene söndürdü bir daha çıksa birdaha söndürecek devletligini birdaha gösterecek . peki sen gidip bir kova su doktunmu yanan yerlere bir agacda sen diktinmi onu söyle .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok kardeşim ne su döktüm ne ağaç diktim.
Yangın bölgesinde itfaiye ekipleri eşliğinde ağaç kestik, yangına set kurduk.
Bakımsızlıktan uçamadıkları biliniyor, evet.
Bakımını yapmayanlar binbir mazeret üretiyor.
Helikopterin daha iyi olduğu falan da yok, bütün dünya uçak iyi derken yandaşların yorumuna inanmam.
Üstümüzden helikopterler geçti, zaten suyun yarısını yolda taşırıyor. İlk yangına helikopter falanda gelmedi. Koskoca alan kendi kendine rüzgar terse dönünce söndü.
Ikinci yangına geldi 3 tane, 1 uçağın tek seferde söndüreceği şeyi 20-30 seferde söndürdüler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Protesto güzel. Söylemek istediklerini net söylemişler. Kimseye de zarar vermemişler. Meşazı almak isteyen almıştır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet o konuda haklısın. o olaylar kalkarsa çıkacak tepkiyi düşünebiliyor musun peki ? linç ederler linç
-
güzel filan değil. öğrenci adam abonman kullanır . burda ironik bir başlık açtım bende z kuşağıyım. abonman oldukça ucuza geliyor güne vurunca. zam gelmeside beni şaşırtmadı veya etkilemedi hatta gelmesini istiyordum.
-
tuvalete tuvalet kağıdı . sabun koyulacaksa etraf temizlenecekse 10 tlye çıkartılsın. amfiler sınıflar temizlenmiyor bile
-
Helikopter ucaktan avantajlı dan sonrasını okumadim. Türkiye de herkes uzman zaten. Görüyoruz akademisyenlerin profesörlerin bakanların ingilizcelerini... Ben yanginlar oldugunda bizzat oradaydım. Helikopterin bi b.ka yaradığı yok. Onun tin tin 20 turda suladığı yeri uçak 2 seferde dümdüz ediyor. Bunlar kilif uydurma açıklaması. Geçiniz... Her yetkili doğru konuşuyor olsaydı bugun yerli milli uçağımız goklerde, arabamiz altımızdaydi. Dunya da bizi kıskanıyor olurdu...
Zaten neyi tartışıyoruz ki? Geçen sene tüm ormanlar yandı buhar oldu. Hangi birine müdahale edip sondurebildiler? Çoğu kendi kendine enerjisi tükenince söndü. Madem uçağa gerek yok helikopter bu isin kompedani, ee o zaman niye başarılı olmadi? O zaman da helikopter eksiği var derim.
Var oğlu var yani. Görünen köy kılavuz istemez. Oturduk 1 hafta ormanların yanisini izledik. Ben bizzat şahit oldum. Iskenderun gibi denize sıfır yerde ve ormanlık arazinin denize cok yakın olduğu yerde bile helikopter kaldırdılar cay kaşığı kadar su ile müdahale etmeye çalıştılar. Ayni mevkide 5 sene önce kullanımdan kalkan söndürme uçakları müdahale yapıyordu. Ne oldu coğrafya mi değişti 5 senede? Bu uçakları hala kullanan ülkeler var. Geçiniz yani o ayakları. Işi kılıfına uydurma çabası her zamanki gibi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir yerden bir yere gitmek için üç kuruş para mı?
Neyse, devam...
-
Bende oturmuş uzun uzun cevap yazıyorum... Komedisiniz. Bu kadar film izlemeyin... Kendinizi küçük düşürüyorsunuz... Hangi müdahale Allah için. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz...
Blok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 7 Nisan 2022; 18:40:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bir keresinde mersolarla gezen dayılar görmüştüm. Mersoya binip geziyorlar ama pazar fiyatlarından şikayet ediyorlar. Aynı kuşak diye aynı grup olmak zorundalar çünkü.
-
Bu z neslinde zerre tanesi beyin hücresi yok.Sabahtan akşama dışarda yeme içme gezme olayına herhangibir protestolarını göremezsiniz.Dışarıda fiyatlar 2-3 kat arttı.Akbile zam gelmiş yaptıkları protestoya bak.
-
Tabii y kuşağı zeka fışkırıyor ondan bu haldeyiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam anlamıyla türkiyenin IQ ifade eden aptalca hareket. Ulan IBB zam yapmıyor ki...Baştakiler yönetemiyor her sektör krize düşüyor sonra zamlar yağıyor.Bunda IBB ne suçu var 😡
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X