Bildirim
Z kusagı muhabbeti sıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

1 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Roketi biraz komik tutmuşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2021 yılındayız caps nedir yahu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Harflendirme neden x'den başladı acaba,
sen, ben yapsak a'dan başlarız, x,y,z ne ulan,
z'den sonrası için plan mı yapıyonuz olm.
-
Evet arkadaşlar bizim z kuşağı tarafından teknofest balonu için yapılan yerli ve milli roketimiz göklerde
yerli ve milli demiş miydim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soldaki arkadaşım, pols okuyor ve 700küsur sıralama yaptı zamanında. Sağdaki çobanlar da akülü motoru elma kasasına çakıp elektrikli araç yaptık diyen soytarılardan muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 10 Nisan 2022; 13:10:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bounluymuş işte gidip konuşsana hem hanım efendiyle bak pankart açmış nasıl bir yokluktaysa sen de ismine kadar yazmışsın bounlu istediğini on numara olursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotbeyBG -- 10 Nisan 2022; 14:58:44 > -
Doğru ben ordaki çimenimquote:
Orijinalden alıntı: bounlukizaraniyor
Soldaki arkadaşım, pols okuyor ve 700küsur sıralama yaptı zamanında. Sağdaki çobanlar da akülü motoru elma kasasına çakıp elektrikli araç yaptık diyen soytarılardan muhtemelen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

bounluymuş işte gidip konuşsana hem hanım efendiyle bak pankart açmış nasıl bir yokluktaysa sen de ismine kadar yazmışsın bounlu istediğini on numara olursunuz |
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X