Şimdi Ara

Z for Zachariah (2015) | Margot Robbie - Chris Pine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Z for Zachariah (2015) | Margot Robbie - Chris Pine

Variety geçtiğimiz günlerde çekimleri süren Z For Zachariah filminin ilk resmine ulaştı. Şu ana kadar oyuncu kadrosunda Chris Pine, Margot Robbie, Chiwetel Ejiofor‘un yer alacağını öğrendiğimiz filmin yönetmen koltuğundaki isim ise Craig Zobel olacak.

Robert C. O’Brien’ın yine Z For Zachariah ismindeki, 1974 yılında yazılmış kitabından sinemaya uyarlanan film, kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. Margot Robbie tarafından canlandırılan Ann Burden karakteri, küçük bir kasabada yaşayan 16 yaşındaki bir genç kadın. Fakat yalnız başına hayatını sürdürdüğü çiftlik, nükleer savaş sonrası solunabilecek hava barındıran ender konumlardan bir tanesinde. Ne zaman ki iki yabancı ormanın içinden gelip de kahramanımızla karşılaşıyor, o zaman işler karışıyor.

Filmin 2015 yılında yayınlanması bekleniyor. Filmin ismine gelince (Bu kısım bir nebze Spoiler içeriyor), Zachariah’nın “Zekeriya” olduğu gözünüzden kaçmamıştır. Filmdeki karakterlerden hiçbirinin adı Zachariah değil, bu isim seçimi bir gönderme aslında. Filmde (elbette kitapta da) kahramanımız alfabeyi eski bir kitaptan öğreniyor. Bu kitapta da A harfi Adem (Adam)’e, Z harfi ise Zekeriya (Zachariah)’ya denk düşüyor. Kahramanımız da Adem ilk insansa, onun Zekeriya olması gerektiğini düşünüyor.

Kaynak: FilmLoverss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 10 Kasım 2014; 20:27:12 >

• Margot Robbie varsa bakarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratch kullanıcısına yanıt
    Bence de bakmakta fayda var.
  •  Z for Zachariah (2015) | Margot Robbie - Chris Pine
  • Dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Bkz:http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-67694/
  • Ooo Margot var her türlü izlenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Bkz:http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-67694/

Film diyecektin sanırım? Çok ses getirecek bir film olacağını sanmıyorum. Normal bir kıyamet sonrası dünya filmi izlenimini veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 8 Haziran 2015; 0:01:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadro çok iyi ama buna rağmen neredeyse hiç reklam yapmıyorlar. Umarım ortaya iyi bir şey çıkar.
  • İsmi görünce V for Vendetta parodisi falan diye düşünmüştüm ama iş öyle değilmiş.
  • WEB-DL düştü
  • X@ndeR kullanıcısına yanıt
    İzlediniz mi hocam nasıldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Durağan bir film. İçinde dini öğeler de var. Okuyanlar romanı daha güzel demişler. Sanırım romanı tam olarak yansıtmakta süresinden de dolayı biraz zorlanmışlar. Dingin bir film izlemek ve beklentileri fazla yüksek tutmadan izleyenler için ortalama bir iş çıkmış ortaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Durağan bir film. İçinde dini öğeler de var. Okuyanlar romanı daha güzel demişler. Sanırım romanı tam olarak yansıtmakta süresinden de dolayı biraz zorlanmışlar. Dingin bir film izlemek ve beklentileri fazla yüksek tutmadan izleyenler için ortalama bir iş çıkmış ortaya.

Ben daha izlemedim ama sanırım apokaliptik atmosferin verdiği dram üzerinde durmuşlar ağırlıklı olarak The Road gibi.
  • hayatımda gördüğüm en salakça son bu filmde tebrik ediyorum :) Film fena ilerlemiyor ama Post Apokaliptik filmlerde çok "The Blue Lagoon" gibi bi film olmuş
    bu arada Margot Robbie acayip derecede Sienna Guillory in gençliğine benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Eylül 2015; 3:16:35 >
  • Sadece 3 kişinin oynadığı güzel bir film, böyle duygulu filmleri seviyorum ya. Margot harika bir oyuncu gerçekten.
     Z for Zachariah (2015) | Margot Robbie - Chris Pine

zenci ağır hainlik yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 19 Ekim 2015; 0:46:33 >

• Margot Robbie varsa izlenir Bluray'ide düşmüş bu arada.
  • Arkadaslar sonunda tam olarak ne anlatmak istedigini birisi yazabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.