Şimdi Ara

YZF R25 Mİ CBR250 Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum motara cbr125r ile başladım cbr250r kullandım ve bu günlerde r25 almayı planlıyorum.
    Sana önerim eğitimini aldıktan sonra ilk motor olarak cbr250r tercih etmen olacaktır.
    125lik motoru yaklaşık 1 ay sürdükten sonra keşke bunu almasaydım demeye başlarsın.
    Adana'da okuyorum ve Mersin'de yaşıyorum o otobana 125r ile her girişimde ne küfürler ettiğimi hayal edemezsin kesinlikle yetersiz bir motor r25i henüz kullanmadığım için yorum yapamayacağım gelecek hafta içi sorun çıkmaz ise almayı planlıyorum r25'i o zaman tecrüblerimi birinci ağızdan paylaşırım seninle.
    Son olarak kesinlikle ilk motorunu 2. el al yatacak o motor hiçbir şey yapamazsan ışıklarda dururken devireceksin ama bir şekilde devrilecek o motor
  • ejdragzpk kullanıcısına yanıt
    Işıklarda dururken devireceğim kesin .
    Sol ayağı yere atınca kalkış esnasında sağ ayakla koordinasyonda sıkıntı yaşarım büyük ihtimal :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada motorun nasil gittigi kadar nasil durdugu da onemli 125r o konuda da inanilmaz yetersiz bir alet. İlla kucuk bir seyle baslayayim 250 likler gozumu korkuttu dersen ( bu aletler 170 km hizlari gorebilen aletler ve fazlasiyla atikler) ybr125 ya da cbe 125 ide oneririm naked motorlar bunlar tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen bugun cbr 250 alarak noktayi koydum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

Ben şahsen bugun cbr 250 alarak noktayi koydum.

acaba r25 mi daha iyi yoksa cbr250 mi ?
    r25'in artıları arasında gordugum çift silindir. Bu yuzden iyi bir sesi var . Ayrıca cbr 250 den daha karizma geliyor bana . Ayrıca beygırı daha yuksek e tabi fiyatıda.
    Ama 2016 CBR250 'nin konsepti çok şık gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 15 Ocak 2016; 21:34:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

Ben şahsen bugun cbr 250 alarak noktayi koydum.

acaba r25 mi daha iyi yoksa cbr250 mi ?
    r25'in artıları arasında gordugum çift silindir. Bu yuzden iyi bir sesi var . Ayrıca cbr 250 den daha karizma geliyor bana . Ayrıca beygırı daha yuksek e tabi fiyatıda.
    Ama 2016 CBR250 'nin konsepti çok şık gerçekten

Bu kadar yazışma ve karasızlıktan sonra ne aldın?
  • chips kullanıcısına yanıt
    Ehliyeti aldıktan sonra motosiklet almaktan vazgeçtim. Trafikte araçların motosikletlilerin üstüne sürmesi rahatsız etti. Ama motosiklet alacak olsaydım büyük ihtimal Mt-25 in absli modelini beklerdim . Naked motosikletleri daha çok sevdiğimi anladım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.