Bildirim
Yüzümdeki 2 sivilce, ne yapmaliyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sıkma yol beyaz yerler gidince sıkıntı olmuyor öyle kalıp iniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 29 Eylül 2014; 13:06:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Em onları. _____________________________ 
Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!
Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. -
Bu nerenin fotosu ? Kaçın beyler !!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bobsantino
Bu nerenin fotosu ? Kaçın beyler !!
Göz altı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Messi ve digerleri.. Futbol Tanrisi MESSI -
Ulan adama bak ufacık bi sivilce için konu açmış bende bunlardan bi mayın tarlası var kıskanıyorum ya :D tertemiz surat ne güzel dimi _____________________________ -
Ben tüm sivilcelerimi sıkmıştım, hiçte iz kalmadı. Pisliğin ne işi var sık gitsin. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: neto_
Ben tüm sivilcelerimi sıkmıştım, hiçte iz kalmadı. Pisliğin ne işi var sık gitsin.
sıkma. sıkarsan mikrop yayılır ve orda yine sivilce çıkar, izi de cabası. fark ettiyseniz sivilceler hep aynı yerden çıkar çünkü genelde sıkarlar_____________________________ -
kendi kendinelerine patlarlar o zaman... 1 yil once sikmistim iz kalmisti.. artik sikmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin Durant 35 -- 29 Eylül 2014; 19:10:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Messi ve digerleri.. Futbol Tanrisi MESSI -
sivilcenin mastürbasyonla alakalı olduğu söylenir bu durumda çıkarıp masaya vurursan ters etki yapabilir
_____________________________ -
2 sivilcenin kahrını yapıyorsun ya böyle olsaydın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ || Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler