Şimdi Ara

Yüzüm sivilce izlerinden ibaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergün yüzümü bepanthol ile nemlendiririm ama nafile tek gram etkisi olmuyor.Hergün bol bol su içerim ki karaciğer temizlensin sivilce çıkmasın diye ama oda yok yüzüm hergün daha da kötüye gidiyor.Para biriktirip franksiyonel lazer yaptırmak istiyorum.Sizce ne yapmalıyım.Yaş 18

• Ellememeli ve moralini bozmamalısın,geçmiş olsun.
  • Yaş 17 azda olsa bendede var. Tek çare lazer galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acnelyse çok etkili.%100 geçiriyor.Kullanımını araştırıp almanı tavsiye ederim.29.5 tl olması lazım.
    Tüm yüzüne mercimek tanesinden büyük sürme.Ben kullanıyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüste -- 28 Kasım 2015; 11:46:43 >
  • cildiyeye git bende de var aynı sorun çözebilirsen pm at
  • Beni sivilcelerimle sevin de insanlara

• acnelyse kullan. yada isotrexin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berberden Sonra Saç Dökülmesi
    4 hafta önce açıldı
    Sivilce izleri nasıl gecer
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam acnelyse bende denedim sürdüğüm ilk geceden sonra benim yüzüm pul pul dökülmeye başladı izler az birşey daha hafifledi soyma konusunda çok etkili ama izleri geçirme konusunda biraz zayıf lazere göre lazer cilt tabanına etki ediyormuş..
  • İlaçlara,kremlere verdiğim paranın haddi hesabı yok.Amerikadan özel krem getirtiyordum.Şuan aklıma gelen sadece Lazer birde İce Therapy öneriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StallionTR

Hocam acnelyse bende denedim sürdüğüm ilk geceden sonra benim yüzüm pul pul dökülmeye başladı izler az birşey daha hafifledi soyma konusunda çok etkili ama izleri geçirme konusunda biraz zayıf lazere göre lazer cilt tabanına etki ediyormuş..

2 günde bir mercimek tanesinden büyük sürülmemesi gerek.1 yılda izleri tamamen geçiriyor.

Ek:İlaç kullanımında güneşe çıkılmaması lazım.Güneş yanığı oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüste -- 28 Kasım 2015; 12:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StallionTR

Hocam acnelyse bende denedim sürdüğüm ilk geceden sonra benim yüzüm pul pul dökülmeye başladı izler az birşey daha hafifledi soyma konusunda çok etkili ama izleri geçirme konusunda biraz zayıf lazere göre lazer cilt tabanına etki ediyormuş..

Doğru diyosun o kremler sivilceleri geçiriyor veya çıkmamasını sağlıyor. İzler için lazer tedaevisi gerek doktor demişti bana..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.