Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisinde kaç yüzük var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dandini Ninnileri -- 9 Şubat 2009; 19:16:51 >

• bir tane var
     Yüzüklerin Efendisinde kaç yüzük var?

• BUNU KESINLIKLE IZLEYIN !!!!!!!! HACININ DÜŞÜŞÜ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivan Divandelen -- 9 Şubat 2009; 15:18:50 >

• Toplam 9 yüzük var.Birini anlatıyor hikayede
  • 9 tane insanlara.3 yüzük elflere.7 tane cücelere.1 tanede sauronda olmak üzere 18 sihirli yüzük var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir2 -- 9 Şubat 2009; 15:16:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vezir2

9 tane insanlara.3 yüzük elflere.7 tane cücelere.1tanede sauronda olmak üzere 18 sühürli yüzük var

Höst lan! Sihirmiş! Onlar güç yüzüğü bir kere!
  • 9 yüzük insanlarda var.5 yuzuk cücelerde ve 3 yüzükte kadim elflerde var..filmde konu gecen o tek yuzuk ıse souronun yaptıgı tek yuzuk(gerçi hepsini souron yaptı)

işte o tek yüzük yokolunca diğer bütün yüzüklerde yok oldu ve yuzuklerle yapılan butun mekanlar yıkıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Númenóre

9 yüzük insanlarda var.5 yuzuk cücelerde ve 3 yüzükte kadim elflerde var..filmde konu gecen o tek yuzuk ıse souronun yaptıgı tek yuzuk(gerçi hepsini souron yaptı)

işte o tek yüzük yokolunca diğer bütün yüzüklerde yok oldu ve yuzuklerle yapılan butun mekanlar yıkıldı.

Ewt 9 tane diye hatırlıyom bende kiymetlmiz onu bize verin...kiymetlimiz
  • "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul"(orkça)
    hepsine hükmedecek bir yüzük hepsini o bulacak ve karanlıkta bir araya getircek..(ilgsiz ama güzel)
    Orjinal metinden alıntı tanıtıcı içerik :P

Üç Yüzük göğün altında yaşayan Elf Kralları'na
    Yedisi taştan saraylarında Cüce Hükümdarlar'a
    Dokuz Yüzük Ölümlü İnsanlar'a, ölecekler ne yazık
    Bir Yüzük gölgeler içindeki Mordor Diyarı 'nda
    Kara tahtında oturan Karanlıklar Efendisi'ne
    Hepsine hükmedecek B ir Yüzük, hepsini o bulacak Hepsini bir araya getirip karanlıkta birbirine bağlayacak
    Gölgeler içindeki Mordor Diyarı 'nda

toplamda 20 yüzük..
  • benim bildiğim Gandalf'ında bir güç yüzüğüne sahip olduğuydu galiba yanlış hatırlamıyorsam kitaplardan birinde geçiyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotee

quote:

Orjinalden alıntı: Númenóre

9 yüzük insanlarda var.5 yuzuk cücelerde ve 3 yüzükte kadim elflerde var..filmde konu gecen o tek yuzuk ıse souronun yaptıgı tek yuzuk(gerçi hepsini souron yaptı)

Ewt 9 tane diye hatırlıyom bende kiymetlmiz onu bize verin...kiymetlimiz

18 Tane var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Númenóre

Cücelere 7 yüzük verilmiştir.
  • Birşey sorucam arkadaşlar. Yüzüklerin efendisi kitaplarını okuyacağım. Toplam kaç kitap var. Sıra nasıl? "Kitaplarda filmde anlatılmayan birçok bölüm var" sözü doğrumudur. Hobbitler, elflerin zamanı filan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.