Şimdi Ara

Yuzuklerin Efendisi'nin kiymetini bilelim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

den su parcalara gecince. Filminden cok muziklerinin on planda oldugunu bir kez daha anlamis oldum. Mukemmel bir üçlemenin butun muzikleri mi mukemmel olur. Cok sansli bir nesiliz kesinlikle kiymetini bilelim su serinin. Keske 3d yenileseler de tekrar gitsek su filme. Film sinemadayken cok kucuk oldugum icin izleyememistim.

Konu yanlis yerde demeyin. Film tartismasi degildir sadece duygularimi paylaşıyorum.

• kıymetlimissss

Yuzuklerin Efendisi'nin kiymetini bilelim!
  • Ben müziklerin efendisiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde zayıfları kurtarıcam diye söz verdim 7 zayıfa yükselttim 1 leri nasıl oluyor son sene kalırsam ağlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Ben müziklerin efendisiyim

E harika bir şey bu!

• 3 boyut icin filmi ayni anda iki kamerayla cekmek lazim diye biliyorum. Iki farkli goz manasinda. Yani o yuzden tekrar cikma isi yas gibi. Ha ben bulurum bi yontemini dersen bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jucian

3 boyut icin filmi ayni anda iki kamerayla cekmek lazim diye biliyorum. Iki farkli goz manasinda. Yani o yuzden tekrar cikma isi yas gibi. Ha ben bulurum bi yontemini dersen bilemem.

tamam da daha once bu sekilde 3d ye cevrilen filmler oldu. film yeniden cekilmeden kucuk ayarlarla yapilabiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.