Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi iki bölüm Amazon Prime Video’da yayında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furerg

    silmarillion
    Hocam sağolasın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    iste saniyor ki her diziye zorla gay karakterler ekleniyor. papagan gibi bir sjw diye tutturmus gidiyorlar. sosyal adalet icin savasmak kotu bir sey mi?

    ben bu arkadaslarin sorununu anladim. youtube/twitch'de ne diyorlarsa bu tip kitleler ayni cumleleri sayikliyor. kendi fikirleri yok cunku ayri birer birey olmayi basaramamislar.

  • Lore hayatını kaybetmiş. eldeki malzemeleri hunharca kullanmışlar herhangi birisi için bir dizi çıkarmışlar ortaya bırakın azılı fanları normal bir lotr seven samimi birisi bu diziyi pek fazla sevemez.


    Aynı anda yaşamaması gereken karakterler aynı anda yaşıyor, her şey bir anda oluyor, harita bilgisi yokmuş gibi elrond ve celebrimbor bir orada bir burada ne ara gittiler cücelerin oraya yürüye yürüye. Saçma ya. Yine de izlerim ama puanım en fazla 6 falan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 4 Eylül 2022; 13:49:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eş cinsel, zenci elf görme riskine karşı izlemeyeceğim. izleyenler buraya yazarsa yok öyle birsey diye başlayabilirim yardımınıza ihtiyacım var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Entel feridunda atlamış hemen sjwlik kötümü diye. Evet böyle yapılacaksa kötü.Eğer zencileri, eşcinselleri bu kadar önemsiyorsanız onlara özel film yapın, beyaz insanları siyah yaparak değil. Hulk oluyor she hulk çıkıyor. Black panteri beyaz bir adam oynasa ne kadar saçma oluyorsa, elfleri zenci yapmakta okadar saçmadır

  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Kitapları okumadım lore da bilmem. Ama filmleri çok severim. O dediğiniz tayfadanım.

    Dizide o kadar çok boş sahne var ki atlatmak zorunda kalıyorum. Hikaye gelişimi değil boş diyalog resmen.

    2. Bölümde kapadım dayanamadım. Açar izleriz ama sandman daha iyiydi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt

    Lotr dizisi olması dışında dizinin kendisi başarısız. Sahneler aşırı kopuk. Bir orada bir burada. Birbirinden alakasız şeyler izledik. İlk bölümler için normaldir belki ama bilmiyorum yani.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk iki bölümü izledim görsellik mükemmel kostümler çok iyi efektler vs. çok sağlam ama diziyi izlekren film ile bir tutmamak karşılaştırmamak lazım eğer bu şekil de izlerseniz malesef dizi filmin yanın da normal olarak kötü duracaktır film ile karşılaştırmadan ilk kez izleyen birisi iseniz diziyi beğenerek ve severek izleyeceğinize eminim

  • Yani görsel olarak güzel üst düzey ama senaryo bakımımdan şu an birşey söylemek için erken çünkü bu bir dizi İlk sezonu komple izlemek gerek.Dizilerde senaryo akışı Filimler gibi değil malesef daha ağırdan alır.Bakalım görsel olarak etkilendim. Tek beklentim umarım Filimindeki gibi savaş sahneleri bolca vardır bakalım neler olucak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.