Şimdi Ara

Yüzük takmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kaç merak ettiğim konu var yüzük ile ilgili
    Kız arkadaş ile bu çıktımız yolda bazı şeyleri kendi aramızda resmileştirmek istiyorum(Kendimi yakıyorum)

Şimdi yüzük alıp süpriz yaptım diyelim? Ben bu yüzüğün ölçülerini nasıl ayarlıyacağım?
    İlk başlarda gümüş bir yüzükmü yoksa allı pullu gösterişli bir şeye değermi
    Bu arada yüzüklerden hiç ama hiç anlamam... Bu isim yazdırmak cart curt olayı nasıl oluyor
    Yüzüğü aldım diyelim. yüzük ufak geldiği zaman bunu büyülttürme gibi bir şansımız oluyormu?

Birde yüzük ile ilgili söylenmesi gereken şeyler var ise yardım edebilirmisiniz arkadaşlar

• aldığın yere söylersin, büyük küçük gelirse sonradan ayarlanır.
    aldığın yere sor isim yazdırma mevzularını kendileri de yazabilirler.
    pahalı bir şeye gerek yok çok. kendi aranda söz için gidip pırlanta alırsan, ohooo. bunun nişanı var, evliliği var. kaşıkçı elmasını parmağına taksan beğendiremezsin.

bu yüzüğü ilerde pişman olacağımı bile bile takmak istiyorum de. gerçekçi ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

aldığın yere söylersin, büyük küçük gelirse sonradan ayarlanır.
    aldığın yere sor isim yazdırma mevzularını kendileri de yazabilirler.
    pahalı bir şeye gerek yok çok. kendi aranda söz için gidip pırlanta alırsan, ohooo. bunun nişanı var, evliliği var. kaşıkçı elmasını parmağına taksan beğendiremezsin.

bu yüzüğü ilerde pişman olacağımı bile bile takmak istiyorum de. gerçekçi ol

Haklısınız. Daha nişanıdır, evliliğidir... Şımartmaya lüzum yok sanırım
    Evet. İleride çok çok pişman olucağım
    Bunun farkındayım. Ama hayat üzülmek için, bazı şeyleri yaşamamak için çok kısa değilmi?

• Bende niyetlenmiştim bi ara ama hayat felsefem galip geldi
  • Yaş kaç hocam ?

Benim 19 da kız arkadaşım bayağı ısrarlıydı bir zamanlar yüzük takalım diyordu da ben pek sıcak bakmamıştım...
  • Yaş 23e Doğru ilerliyor
    Benim düşüncem; Bir kız olur hayatımda... İyi kötü 4-5 sene bir ilişkim olur o kişiyle. Eğer herşey güzelse bu zaman zarfı sonunda... Basarım nikahı namusum yaparım

19 yaşında kız arkadaşım yüzük takmıştı. İyi kötü bir tecrübem var. Ama bu takılan yüzük bir metal parçası olmamalı. Onun parmağındaki yüzük beni temsil edicek. Benim parmağımdaki yüzük onu temsil edicek...
    Özel bir şey olmalı. Bunu özel olarak yaptırma gibi bir şansımız varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 16 Nisan 2010; 14:31:59 >

• ben bir ara araba alcaktım ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüzük almak istiyorum
    10 yıl önce açıldı
    Gitti altın kemer :(
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Yaş 23e Doğru ilerliyor
    Benim düşüncem; Bir kız olur hayatımda... İyi kötü 4-5 sene bir ilişkim olur o kişiyle. Eğer herşey güzelse bu zaman zarfı sonunda... Basarım nikahı namusum yaparım

19 yaşında kız arkadaşım yüzük takmıştı. İyi kötü bir tecrübem var. Ama bu takılan yüzük bir metal parçası olmamalı. Onun parmağındaki yüzük beni temsil edicek. Benim parmağımdaki yüzük beni temsil edicek...

Çok güzel düşünceler bunlar. Umarım planladığın her şey yolunda gider.

• yüzükmü ıyyyyyyyyyyyğh
  • valla iyi güzel düşünüyorsun özel birşey olmalı tabiki ama ilişkinin süreside yüzüğü takmaya yeterli olmalı.

mesela benim 3.5 senelik bir kız arkadaşım var ben yüzüğü 2. senede takmıştım.

birde benim yaşım 25 kız arkadaşımın 24 yani o bilince ulaşmıştık seninde yaşın yeterince var aradaki tek muamma karşındaki insanla ne zamandan beri birliktesin ve hakediyormu.
  • quote:

Yaş 23e Doğru ilerliyor

19 yaşında kız arkadaşım yüzük takmıştı. İyi kötü bir tecrübem var. Ama bu takılan yüzük bir metal parçası olmamalı. Onun parmağındaki yüzük beni temsil edicek. Benim parmağımdaki yüzük beni temsil edicek...
    Swatch secret code yüzük var eğer düşünürsen.Tanıştığınız veya yüzük taktığınız tarihi girebilirsin üstüne bi nebze olsun özel olucaktır.

• taktigin yuzugun fiyatinin onemi yok istersen bakir telden sen kendin yuzuk yap . bayanlar icin onemli olan niyet. bu iliskiyi senin ciddiye aldigini gorunce inanilmaz sevinecek o gun bulutlarda ucar muhtemelen. eger iyi bir kiz ise iliskiniz bundan sonra cok daha guzel olur
  • Teşekkürler arkadaşlar. Her şeyden önce hayırlısı olsun...
    İlişki süresi yeterli diye düşünüyorum. Yoksa sizlere hiç danışmazdım
    Hak ediyormu? Hak ediyor ama bundan hiç bir zaman emin olamam. Kız milletini bilirsiniz. Sağı solları belli olmuyor pek

Birazda acele ediyorum yüzük konusunda. Türk milletinin yüzüğe karşı tepkisini bilirsiniz. Bir kızın parmağında yüzük gördükleri zaman pek yanaşmazlar. Tabi bazı denyoları saymıyorum...
    Bir yandan kıza karşı mesajımı iletmek istiyorum. Kızım bak bu yüzüğü takıyorum. Demekki seninleyim. Adam ol akıllı ol tarzında
    Anlatamadım pek ama anlamışsınızdır

•  Yüzük takmak?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

Yüzük takmak?

Süper bir yüzüktür..Çıkmaya başladığınız tarihi yüzüğün üzerinde görebilirsiniz sürekli..

Şöyle birşey de olabilir..

Yüzük takmak?

• @BabaNaber,
    şuradaki linkten bakabilirsin belki beğendiğin bir ürün çıkabilir ;)

http://www.swatchsaat.com/reyon.asp?reyon=Swatch+Bijoux+Swatch+Y%FCz%FCk&reyon_id=4
  • O tarihli yüzükler pek hoşuma gitmedi. Çılgın milyoncularda satılan yüzüklere benziyor

http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=11809&urun=Swacth+Bijoux+JRM063

Bu güzel bir şeye benziyor
  • quote:

Yaş 23e Doğru ilerliyor

19 yaşında kız arkadaşım yüzük takmıştı. İyi kötü bir tecrübem var. Ama bu takılan yüzük bir metal parçası olmamalı. Onun parmağındaki yüzük beni temsil edicek. Benim parmağımdaki yüzük onu temsil edicek...

bak nasıl kendin de itiraf etmişsin baba naber.

takacağınız yüzükler, metal parçasından başka birşey olmayacak. eğer takacağınız yüzüğe bu kadar bağımlılık göstermeye niyetleniyorsanız,
    diyelim ki helada sen yüzüğü düşürdün? o yüzük düştükten sonra artık anladığım kadarıyla başka bir yüzük onun yerini tutamayacak, o kadar önem veriyorsun yahni. bir de düşünsene üstüne yazı yazdırmışsın mesela ne olabilir.. " biricik aşkım ebru'ya 2010. " veya başka birşey.. şimdi düştü halka deliğe.
    o yüzüğü alıp ben takmam mesela, isterse boşasın..

bence yüzüğü kullanma amacı şu olmalı. erkekler rahat durmaz, bayanlara bakarlar. bayanın parmağında yüzük olursa eğer,
    mongol tipler vardır bilirsiniz böyle ağzı bir karış bakarlar önlerinden kim geçerse.. yüzüğü görürler de belki önlerine bakarlar mahiyetinde olabilir bak.
    yoksa yüzük takmışsın, üçgen olmuş şekli, içine de yazı yazdırmışsın. kıymet yok baba naber..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 16 Nisan 2010; 14:56:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eggys

ben bir ara araba alcaktım ya

abi vallaha helal :D yere düştüm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eFhi

yüzükmü ıyyyyyyyyyyyğh

+1 hiç sevmem.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.