Şimdi Ara

Yüzücüler İçin Kulak Tıkaçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda tatile gidip yüzeceğim. Ancak kulaklarıma takılan tüp nedeniyle kulağıma tıkaç takmadan duş alamıyordum. Şimdi yüzmek için doktoruma başvurdum. Bana yüzebileceğimi söyledi. Ancak "yüzücüler için olan tıkaçları kullanmalısın" dedi. Bende Eczane'den kulağın içnie giren silikon bir tıkaç aldım. Ancak yüzücüler için olan mı bilemiyorum. İsteyen olursa resmini çekerim. Bu yüzücüler için kulak tıkaçları nasıl oluyor acaba? Ankara'da nerede bulabilirim?

Australian Dream
  • Benim kullandıklarım,tüm buyük marketlerden bulabilirsin,

Australian Dream
  • bende şu burun tıkacından alacam ne zamandır alamıyorum

• Biraz önce duş alırken silikon kulak tıkacını denedim suyu görünce düşmeye başladı. Bende tıpa şeklinde olanları taktım. Galiba denize tıpa şeklinde olanlarla gireceğim. Herkese teşekkürler.

Australian Dream
  • tatil öncesi kulak tıkacı(+burun) ihtiyacı olanlar büyük kipalarda 1,99 a düşmüş haberiniz olsun
    edit: tarih ekleme 14 temmuz son gün!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerson -- 9 Temmuz 2009; 23:06:01 >
    kulak üstü kulaklık ve halk
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bendede var tüp takılmıştı benden sana tavsiye o tıkaçlara pek güvenme bone takmayı dene ben öyle yapıyorum
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.