Şimdi Ara

yuzmeyi bilenler bi baksin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • derin suda yuzemiyorum normal boyumu gecmiyecek havuzlarda yuzebiliyorum sadece.
    derin suya girdigimde batiyorum...

2kez bogulma tehlikesi atlatdim valla derin suda

• Tamamen psikolojik. Yani heyecanlanıyorsun, eğer derin olan fakat derin olduğunu bilmediğin yerlere girsen yine yüzersin. Ama bildiğin için şartlanma var. Fiziki açıdan derin yer biraz daha seni çeker aşağıya ama sen alçaktan derine doğru gittiğin için bu kadar da fark olmamalı.
  • Mutlaka birkez boğulmak zorundasın korkuyu atmak için açıkça ben orda öğrendim gölde boğuluyodum... Daha sonra okuluna gidip iyice geliştirmiştim...
  • Yüzmeyi tam olarak bildiğine eminmisin yoksa sığ suda debelenip duruyormusun?
    Eğer biliyorsan arkadaşın dediği gibi psikolojik.
  • bacaklarını ve kollarını derin suda belirli bir simetride sürekli hareket ettirirsen batmazsın.
    fakat bir süre sonra kollar ve bacaklar yorulurlar.
  • Bende de durum aynı nefeste sorun yok ama denizde aralıksız çok yüzünce yorulduğum an durunca derinse aşağı gidiyorum direk.

Bu yaz sinopta yüzerken bi çukura denk geldim , o ana kadar derin değildi beklemiyodum hiç , bi durdum hop suyun içindeyim elleri vurdum kafayı çıkardım hemen sahile doğru aç gibi yüzmeye başladım , biraz heyecan yaptım ama yırttım panik yapsaydım genç yaşta

Tam yüzme bilmeden tek başına yüzmek iyi değil denizde , sığ diye güzel güzel yüzerken çukur geldi neye uğradığımı şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efiks57

bacaklarını ve kollarını derin suda belirli bir simetride sürekli hareket ettirirsen batmazsın.

Ee okyanusu yüzerek geçenler var onlar napıyor , kuzen bana öğretirken sırt üstü yatıyodu suya batmadan duruyodu o şekilde mi dinleniyolar yoksa ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

Yüzmeyi tam olarak bildiğine eminmisin yoksa sığ suda debelenip duruyormusun?
    Eğer biliyorsan arkadaşın dediği gibi psikolojik.

evet biliyorum yuzmeyi.
    sadece, derin sularda bir batma korkusu var cunku batiyorum derin suya atladigimda.

mesela yuzerek derin sudan gidebiliyorum dogal olarak ama durdugumda batiyorum, panikliyom sonra...
    piskolojik galiba.
  • Korkmazsan boğulmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Bende de durum aynı nefeste sorun yok ama denizde aralıksız çok yüzünce yorulduğum an durunca derinse aşağı gidiyorum direk.

Bu yaz sinopta yüzerken bi çukura denk geldim , o ana kadar derin değildi beklemiyodum hiç , bi durdum hop suyun içindeyim elleri vurdum kafayı çıkardım hemen sahile doğru aç gibi yüzmeye başladım , biraz heyecan yaptım ama yırttım panik yapsaydım genç yaşta

Tam yüzme bilmeden tek başına yüzmek iyi değil denizde , sığ diye güzel güzel yüzerken çukur geldi neye uğradığımı şaşırdım.

Sinop'ta çok ölen oluyor o çukurlar yüzünden.adamı içine çekiyor yada sığ yerde gezen yüzme bilmeyen kişi düşüyor içine.

• kaç kilosun. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaviorAngel

Korkmazsan boğulmazsın

Hacı ben korkmadım birden çukur denk geldi zar zor yüzdüm kıyıya doğru , eğer bi de akıntı rastlasaydı çıkamazdım eminim , bence korkarsan boğulmazsın , korkarsan yanında yüzme bilen biriyle yüzersin , çukur gelir de akıntı filan çekerse ben gidiyom olum kurtar dedimmi kurtarır zaten yanındaki.
  • soğuk kanlı olacaksın genç yoksa öğrenemezsin
  • quote:

quote:

bacaklarını ve kollarını derin suda belirli bir simetride sürekli hareket ettirirsen batmazsın.

Ee okyanusu yüzerek geçenler var onlar napıyor , kuzen bana öğretirken sırt üstü yatıyodu suya batmadan duruyodu o şekilde mi dinleniyolar yoksa ?

okyanusu geçenler senin gibi değil ki.
    adamların işi o.
  • quote:

quote:

quote:

okyanusu geçenler senin gibi değil ki.
    adamların işi o.

Yok biliyorum normal insan gibi olan zaten yüzerek geçemez de , sürekli yüzemez ama suda dururken de kol bacak yorulur özel bi yöntem olabilir mi diye dedim.

• genelde heyecanlananlar nefesini tutarken ağızlarını da böyle top gibi şişiriyorlar eğer öyleysen durum vahim
  • mesela aşağıdaki fotoda olduğu gibi bir yerde yüzemez misin? panik mi oluyorsun böyle yerlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 24 Eylül 2012; 15:44:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

mesela aşağıdaki fotoda olduğu gibi bir yerde yüzemez misin? panik mi oluyorsun böyle yerlerde

evet, aynen oyle.
  • yüzme kursuna git en kısa çözüm :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.