Şimdi Ara

yüzme ve fitness

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aylık fitness üyeliğim dolduktan sonra yüzmeye geçmeyi düşünüyorum( malum havalar ısınmaya başlayacak havuz da kapalı olunca) ama sonra vazgeçtim o kadar emek verdim fitnessa diyorum ki ikisini beraber yapayım fitness pazartesi çarşamba cuma pazar günü havuza da kalan günlerde 1 veya 2 defa giderim sizce nasıl olur çok mu zorlamış olurum vücudumu

• yardım edebilecek yok mu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkache21 -- 20 Şubat 2014; 19:16:49 >
  • up
  • Cok guzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahakathekiller7

Cok guzel olur

çok güzel olur da şimdi hem yorgun düşmek var hem de kas kaybı yaşama ihtimali var
  • Yorgun dusersen dinlenceksen oyle her seye kas kaybolmaz kardiyo iste. Kas kaybi kas kaybi demeyi birakin. Ha cok cok uzun tutma yuzmeyi tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini bir arada yapabilmen için en az 2-3 yıllık spor geçmişin olması gerekir.

Beslenme ve dinlenme çok önemlidir.

Eğer 3 aydır yapıyorsan ya vücut geliştirmeyi bırakmalı ya da yüzmeye başlamamalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    4 ay önce açıldı
    Spor ve hamlık
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

İkisini bir arada yapabilmen için en az 2-3 yıllık spor geçmişin olması gerekir.

Beslenme ve dinlenme çok önemlidir.

Eğer 3 aydır yapıyorsan ya vücut geliştirmeyi bırakmalı ya da yüzmeye başlamamalısın.

3 aylık değil neredeyse 1 yıllık spor geçmişim var(3 ay 3 ay şeklinde kayıt oluyorum) ama bunun içinde bıraktığım zamanlar ve evde çalıştığım zamanlar da var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.