Şimdi Ara

Yüzme sporu ile ilgilenen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben calisthenics vücut geliştirme ile de ekstra olarak vücut da çalışacağım.Biceps,triceps,karın ve göğüs kasları için.

Surekli yapmalisin. Zaten tempo tutunca daha yorulmuyorsun. Biraksalar yuzersin 3bin metre. Ben ortalama 2000,2500m idim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Hocam ben zayıflamak istemiyorum.Çünkü zaten kilom ideal kilomun altında. Şu an başka sporlarla ilgileniyorum.Günde 3300 kalori alıyorum.Yüzmeye gidersem yüzme+calisthenics vücut geliştirme yapacağım kendimi çok zorlamadan.Günde kaç kalori almalıyım.Aynı kalori mi yoksa 3400-3500 e çıkarmalı mıyım?
    Hocam cilt konusunu tam aydınlatmadınız.Benim cildim hassas mesela.Cilde çok faydası olur mu yüzmenin,cilt pürüzsüz ve sivilcesiz mi oluyor yüzme yapanlarda,yani faydası var mı cilde çok?
    evet cilde faydası çok.Ben o kalori işlerinden anlamam.Ama beni zayıflatmadı zamanında.Cilt ve vucudu düzene soktu onu diyim.Özgüvene kadar etkisi var
    AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
  • Cilde faydası varsa iyiymiş. Öz güven sorunum yok,zaten sürekli sporla ilgilenen biriyim. Sevgilim falan da çok oldu. Omuzlara ve cilde etkisini merak ediyordum.Bilgilendirdiğin için saol.
  • quote:

Cilde faydası varsa iyiymiş. Öz güven sorunum yok,zaten sürekli sporla ilgilenen biriyim. Sevgilim falan da çok oldu. Omuzlara ve cilde etkisini merak ediyordum.Bilgilendirdiğin için saol.

AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE

• quote:

Bir gidiş yarı olimpikde 25 metre değil mi,kaç tur atabiliyorsun toplam? Hiç durmadan tabi?
    Eskiden hic durmadan rahat 7-8 belki daha fazlasi vardi. Ama vucut isininca oluyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.