Şimdi Ara

Yüzme boy uzatır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yüzme boy uzatır mı ya ne kadar uzatır? Spor yapacağım en çabuk ne uzatırsa ona başlayayım. Yüzme geldi aklıma. Sizce neler var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopanda -- 8 Temmuz 2012; 23:29:31 >

• Yaşına ve genetiğine de bağlı boy uzaması , yüzme uzamaya yardımcı oluyor bildiğim kadarıyla.
  • Uzatır+omuz genişletir en çok
  • Bende boya değilde omuza ve kilo vermeye ihtiyacım olduğundan bu yaz sık sık yüzüyorum.
  • Bir spor yapacağım zaten. Ne yapsam diye düşünüyorum boyumda kısa yüzeyim dedim ama daha çabuk boy uzatan bir spor varsa onu da yapabilirim çok acil başlayacağım.
  • Basketbol'dan daha çok uzatır bence
  • Uzatır sen serbest stil yuzerken kulacları uzanabıldıgın kadar ılerı atmaya bak bu sayede bu omurların arası vs. acılır , uzarsın dıye dusunuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spe3dy

Bir spor yapacağım zaten. Ne yapsam diye düşünüyorum boyumda kısa yüzeyim dedim ama daha çabuk boy uzatan bir spor varsa onu da yapabilirim çok acil başlayacağım.

Sen yüzmeye yazıl haftada en az 4 gün git , bunun dışında evde aklına geldıkce tavana zıpla ,sabah kalkınca acma germe hareketlerını yap daha sonra yere comelik vaziyette tavana zıplayıp deymeye calıs bunu 10 tekrar 3 set seklınde yap.Bi yandan da hergun sütünü,yumurtanı,peynirini eksik etme uzarsın.Bu arada yaş kaçtı?ve boy kaç?
  • Ben de haftada 6 gün yüzüyorum proteinini eksik etme bir de diğer ayrıntıları yaparsan genetiğe +5 ekleyebilirsin diye demişti hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

quote:

Bir spor yapacağım zaten. Ne yapsam diye düşünüyorum boyumda kısa yüzeyim dedim ama daha çabuk boy uzatan bir spor varsa onu da yapabilirim çok acil başlayacağım.

Sen yüzmeye yazıl haftada en az 4 gün git , bunun dışında evde aklına geldıkce tavana zıpla ,sabah kalkınca acma germe hareketlerını yap daha sonra yere comelik vaziyette tavana zıplayıp deymeye calıs bunu 10 tekrar 3 set seklınde yap.Bi yandan da hergun sütünü,yumurtanı,peynirini eksik etme uzarsın.Bu arada yaş kaçtı?ve boy kaç?

17 yaş 1.78 falan boy ama arkadaş çevresine göre normalin altındayım

18 yaşındayım ben de boyumuz aynı sayılır.17 yasındasın buyume kıkırdaklarının kapandıgını hıc sanmıyorum sımdı duzenlı olarak basla yuzmeye 1 sene boyunca git usanmadan bezmeden , erken yat iyi uyu,bol kalsiyum ve protein al.Zaten 3 ayda felan emınım 1-2 cm uzama gerceklesır.Tabi annene babana baglı uzunlarsa uzarsın sen de merak etme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.