Şimdi Ara

YÜZDELER NEDEN BU KADAR ÖNEMLİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • foxa göre konuşuyorum mesela şu an istanbulda akp yüzde 45 chp yüzde 43 civarı. sandıkların yüzde elliye yakını açılmış ama yorumcular diyor ki biraz daha böyle giderse değişmez diyor. şimdi yüzde 20 oy nereden baksanız 2 milyona yakın oy yapar. bu da bayağı bir yüzde oynatır. neden böyle bir şey söylüyorlar garibime gitti

• up beyler?
  • Yuzde 30-40 arasindan galip cikan cok buyuk ihtimal sonucu almis oluyor. Degismesi cok dusuk ihtimal bu zamana kadar cok az degisme olmus ki boylr diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce akpi sonra chpi çıkaramayacakları için değişmez Yani 2 milyon oyun 800.000'ü AKP'ye,diğer 800.000'ü CHP'ye gidecek diğerleri dağılır Mhp saadet vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xemree

foxa göre konuşuyorum mesela şu an istanbulda akp yüzde 45 chp yüzde 43 civarı. sandıkların yüzde elliye yakını açılmış ama yorumcular diyor ki biraz daha böyle giderse değişmez diyor. şimdi yüzde 20 oy nereden baksanız 2 milyona yakın oy yapar. bu da bayağı bir yüzde oynatır. neden böyle bir şey söylüyorlar garibime gitti

+1
    Bende anlamıyorum.Sandıkların yarısı açılmış.Oylar 45/43 gidiyor.Daha bir bu kadar daha var.Yani diğeri de öne geçebilir.Ama sanki seçim bitecekmiş gibi konuşuyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.