Şimdi Ara

Yüz yılın en iyi filmi : Catch me if you can !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten çok güzel film ama aşırı abartı olmuş kullandığın cümle
  • Yüzyılın kelimesi aşırıya kaçsa da gerçekten iyi ve komik filmdi
  • iyi film de tepkin aşırıya kaçmış bundan çok daha iyi filmler de var
  • Neden abarttığını söyleyeyim filmi izleyen arkadaş bayağı bi gaza gelmiş aklından böyle bir fikir geçmiyor değil izleyen herkesin ilk seferinde kanı kaynar sıkıntı bunda değil :)
  • yukarıdaki arkadaş haklı

@Emple
  • aynen öyle çok güzel bir filmdi, ama en iyisi diyemiyece?im.
  • Mağarada yasiyordun ilk defa dışarı çıkıp bir film izledin galiba dostum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgi çekme çabaları
  • İzlemesi zevkli filmlerden biridir ama benim için çokta üst sıralarda olan bir film değil açıkçası.
  • Dün izledim filmi.Bu filmin gerçek bir hikaye olmasının imkanı yok.İyi sallamışlar.Yok sahte diplomayla pilot olacakmış da yok avukat olacakmış da yok Harwardı 1. bitirip doktor olacakmıştı , ufak at yesinler Spielberg.Tamam film için güzel bir senaryo fakat gerçek bir hikaye diye yemezler gülüm.Moda oldu bu True Story filmler.Son izlediğim 4 filmde True Story filmi çıktı.Ben ki Hachiko'nun bile çoğunun uydurulduğunu düşünüyorum , bu filmin gerçek hikaye olmasına inanmam mümkün değil.
  • İlk mesaj eksileniyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100. Yıl boyunca başka film izlemedin galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Dün izledim filmi.Bu filmin gerçek bir hikaye olmasının imkanı yok.İyi sallamışlar.Yok sahte diplomayla pilot olacakmış da yok avukat olacakmış da yok Harwardı 1. bitirip doktor olacakmıştı , ufak at yesinler Spielberg.Tamam film için güzel bir senaryo fakat gerçek bir hikaye diye yemezler gülüm.Moda oldu bu True Story filmler.Son izlediğim 4 filmde True Story filmi çıktı.Ben ki Hachiko'nun bile çoğunun uydurulduğunu düşünüyorum , bu filmin gerçek hikaye olmasına inanmam mümkün değil.

Bir filmin gerçeklere dayanıyor olması demek o film birebir gerçeği anlatıyor manasına gelmez. Filmin amacı eğlendirmek gerçekleri anlatmak değil sonuçta, o yüzden gerektiği kadarı kurgudur gerçeğe dayandığı söylenen filmlerin. Aradaki farkı öğren önce de sonra eleştir filmi.

• Güzel filmdir. Ama abartılacak derecede değil. Bu filme gelene kadar Yüzyılın filmi olacak çok film var.
  • Çok güzel film de başlık fazla iddialı sanki :) En iyisi de değil yani.
  • Troll başlıklarını amma ciddiye alıyormuş buradakiler . Bugün bunu gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Dün izledim filmi.Bu filmin gerçek bir hikaye olmasının imkanı yok.İyi sallamışlar.Yok sahte diplomayla pilot olacakmış da yok avukat olacakmış da yok Harwardı 1. bitirip doktor olacakmıştı , ufak at yesinler Spielberg.Tamam film için güzel bir senaryo fakat gerçek bir hikaye diye yemezler gülüm.Moda oldu bu True Story filmler.Son izlediğim 4 filmde True Story filmi çıktı.Ben ki Hachiko'nun bile çoğunun uydurulduğunu düşünüyorum , bu filmin gerçek hikaye olmasına inanmam mümkün değil.

Bir filmin gerçeklere dayanıyor olması demek o film birebir gerçeği anlatıyor manasına gelmez. Filmin amacı eğlendirmek gerçekleri anlatmak değil sonuçta, o yüzden gerektiği kadarı kurgudur gerçeğe dayandığı söylenen filmlerin. Aradaki farkı öğren önce de sonra eleştir filmi.

Kimi kandırıyon?Adam filmin reklamını böyle yapıyor.Tamamen gerçek olduğunu iddia ediyor.Madem amaç eğlendirmek o zaman filmin başına gerçek bir hikayeden alınmıştır yazmayacaksın , insanları kandırıp haksız hasılat peşinde koşmayacaksın.

• quote:

quote:

quote:

Kimi kandırıyon?Adam filmin reklamını böyle yapıyor.Tamamen gerçek olduğunu iddia ediyor.Madem amaç eğlendirmek o zaman filmin başına gerçek bir hikayeden alınmıştır yazmayacaksın , insanları kandırıp haksız hasılat peşinde koşmayacaksın.

Hmm, anladım senin sorununu ben...

• 100 yıldır çıkmış olan bütün filmleri izleyip de mi bu kanıya vardınız ?

• quote:

quote:

quote:

Gercek bir hikayeden alinmistir iste Ne olacak ti birebir adamin hayat hikayesini mi sunacaklardi :)) Ayrica adamin yaptiklarinin hepsi gercekten olmus seyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.