Şimdi Ara

YÜZ FELCİ GEÇİRDİM(Ağlıyorum) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
11.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üzülme dostum ufak şeyler bunlar aslan gibi adamsın 19 yaşındasın bunlar geçici şeyler üzme kendini bu kadar Allah çaresiz dert vermesin daha dikkatli ol

Aynisi bir arkadasima da olmustu ve iyilesmek icin ameliyatlar olmus ama halan duzelmemisti. Devlet hastaneleri de yogun oldugu icin isi saglama alip direkt özel hastaneye gittim. Doktor tüm iyilesme surecinin nasil olacagini anlatti ve tam da dedigi gibi oldu. Gecmis olsun sen de benim gibi atlatirsin umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Atkı falan mı takmak gerekiyor ?
  • geçenlerde kayınbabam oldu, iyileşti çok şükür.

doktor moral önemli demiş. sıkıntılı bir dönemdi aile içinde. moral vermeye çalıştı etrafındakiler falan. atlattı çok şükür.

canını sıkma fazla. illa sıkılır biraz ama abartma. geçecektir muhtemelen, sabır ve dua ile...

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Geçmiş olsun kardeşim. Bende 2019 mayıs ayı sonunda geçirdim sağ taraf motordan dolayı oldu sanırım rüzgardan yada öncesinde 20lik dişime dişçi bir işlem yaptı baskı uyguladı ondan da olabilirmiş iltihap akıttığı için doktorlar 2 side olabilir dedi. Kortizon hap kullandım 15 gün en düşük mg li olanlardan daha sonrada 6 hafta fizik tedaviye gittim. Sağ tarafa elektrikli bir çubukla işlem yaptılar. Bu sırada pek bi düzelme olmadı elektrik tembelleştiriyormuş sanırım ama tedavi bittikten sonra 1 hafta içinde acayip şekilde toplandı. Şuanda çok çok az şekilde var ama oda ben bildiğim için karşı taraf bilmiyor ise farkına bile varmaz. Çok kafana takma birde özelede gitsen ssk'da gitsen aynı tedavi bende ilk ssk acile gittim bayram arifesinde olduğu için pek seçenek olmadı özel hastaneye gittim onlarda tedaviyi vermişler 15 gün sonra gel falan yapılcak işlem şuan aynı dediler. Beyin tomografi ve kulak işitme testleri falan yaptılar bir şey çıkmadı. 5-6 aya hiç iz kalmıcak şekilde geçiyor bünyeye göre dahada erken olabilir benim bayram 9 gün tatil araya girdiği için tedavi geç başladı belki de ondan 5-6 ay sürmüştür. İlaç tedavisi sonrası fizik tedaviyi ben torpil olduğu için ssk hastanesinde hemen başlattım ücretsiz ama normalde aylarca sıra gelmiyor ondan dolayı özel bi fizik tedavi merkezine gitmen daha faydalı olur.

• Geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşmen dileğiyle...
  • Kanka ben 3 kez gecirdim korkma hepsi duzeldi, ilaclari ve yuz hareketlerini aksatma zamanla duzelicek. 20 gun sonra disardan farkedilmicek hale döner sakin ol stres yok. Yorumlari okumadim sormak istedigin bir sey varsa sor tecrubeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lola Teska -- 8 Ocak 2020; 5:11:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bol bol yeşil sebze ve kara ciğer ye b12 nin kaynagi bunlar

Marul maydanoz ispanak tere pazı gibi

Aynisi ile bizde mücadele ediyoruz annem gecirdi felci

Cok yavas duzeliyor en az 2 ay dir mucadele ediyoruz %70 düzelme oldu

• Geçmiş olsun kardeşim.
  • Geçmiş olsun kardeşim. 35 yaşındaki kuzenim de 2 sene kadar önce yüz felci geçirdi soğuktan dolayı. Doğru tedavi ile 3-4 ay gibi bir sürede hiç bir kalıcı durum olmadan düzeldi. Şu anda tamamen eskisi gibi.

Konuda uzman değilim elbet, ancak tek tavsiyem iyi bir doktora gidin. Araştırın iyice ve mümkünse konusunda çok tecrubeli birisini bulun. Mümkünse iyi bir özel hastanede tedavinizi sürdürün. Belki biraz masraf olacak ancak geleceğiniz söz konusu sonuçta.

Devlet hastanesinde çalışan arkadaşlarım varsa burada lütfen beni yanlış anlamasınlar. Eminim ki her biri benim hayatımda veremeyeceğim bir emek vermişlerdir mesleklerine. Ancak devlet hastanelerine ben artık güvenemiyorum, o kadar çok olay yaşandı ki artık güvenimi yitirdim malesef...

Tekrar geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 9 Ocak 2020; 19:3:19 >
    Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |
  • quote:

Orijinalden alıntı: oshinankara

ÖYS ye hazırlanırken bahçeden dönüşte 1992 mayısında geçirmiştim. Derede yüzümü yıkadım serin ohh yurudum tepede esiyordu serin serin eve geldim annem oğlum neden gözün yeşeriyor ağzında bir acayip dedi. Sonra baktım ağzım biraz yamuk yuzum kıpırdamıyor. Gözüm kapanmıyor. Sağ yuzumdu. Ebem türbe mürbe gezdirdi sağolsun geçmedi. Babam bir doktora götürdü 1 hafta sonra yattım ayağımın altını gıdsıkladı ikisinide. Kalktım iğne yazmıstı kactı hatılamıyorum. İğneleri yedikten sonra düzeldi. Sınava girdim. Hiç unutmam. Gittiğin doktor önemli. Önce karşılaşmış ve çözümü biliyorsa yıttın. Yoksa geçmiş olsun.
    vay be bu sınav illeti ozamanlarda da varmış şuan bende hazırlanıyorum üni sınavına.

bölüm ne okudunuz şuan ne iş yapıyorsunuz hocam?

ayrıyeten o dönemin sınav sorularına bakıyorumda haddinden daha fazla kolay hocam ya. yani ozamanlar girsem 1.dahi olabilirdim herhalde.adam bildiğin 2+2 = ? cinsinden sormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 9 Ocak 2020; 20:25:49 >

Besni ilçesi tarihin derinliklerinde gelen bir ilçedir.Besni aynı zamanda da çok hareketli sanayi ve eski ticaret kenti oluşu ile tanınır.Bunda Halep Ticaret Yolu üzerinde oluşu kadar, savunmaya son derece elverişli yapısı ve muntazam bir kaleye sahip oluşunun büyük bir payı vardır.Sulak ve ormanlık arazi varlığı ile çekiciliğini her dönemde canlı tutmuştur.Bu yüzden ''cennet eş'' manasına gelen Bethesna Bihicti, Bisni gibi isimlerle söylene gelmiştir.Malazgirt Zaferi ile Anadolu'ya giren Türkler Besni'ye üç kolda girerek burayı bir ''Türk Yurdu'' haline getirmişlerdir.Bunlar Saka İskit Türklerinin Varsak, Türkmenlerin Avşar ve Çerkez oymakları olduğu yapılan araştırmalarda ortaya çıkmıştır.Tarihinde birçok saldırılara da hedef olan Besni özellikle Moğol ve Timur'un istilalarına karşı destanlaşan kahramanlıkları ile Yıldırım Beyazıt'dan taktirname alan ilk şehirdir.Osmanlı padişahlarından Yıldırım ve Yavuz Besni'ye uğramış, Baybors, Buldaç, Kamil ve Süleyman adlı Türk komutanları da Besni'de ağırlanmıştır.Evliya Çelebinin ''Hayran Kaldım'' dediği yer yine Besni'dir.Osmanlı Döneminde el sanatları bakımında zirveye çıkan Besni Anadolu'nun her yerinden gelen tüccarların akınına uğradığı, kervanların konakladığı bir yer olmuştur tarihte.İstiklal savaşı döneminde, milli bir ruhun savaş boyunca Besni'de de varlığına şahit olunur.İlk mebus Reşit Bey'in Sivas Kongresinde Atatürk'ün en yakın çalışma arkadaşı olarak maddi ve manevi destek verdiği de bilinmektedir.Ayrıca Hüveydi aşireti reislerinden Hasan ve Yusuf Beyler'in kurup organize ettiği Kuvai Milliye teşkilatı Antep ve Maraş savunmalarında büyük rol oynamıştır.Hatta Antep'teki Fransız silah deposuna ilk baskını yaparak birçok askeri esir alan yine bu teşkilattır.Cumhuriyet Döneminde ''Fetva Emirliği'' ne kadar çıkan bir çok alimin ve Divan Edebiyatına giren şiirlerin sahibi bir çok şairin yetiştiğini görmekteyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

vay be bu sınav illeti ozamanlarda da varmış şuan bende hazırlanıyorum üni sınavına.

bölüm ne okudunuz şuan ne iş yapıyorsunuz hocam?

ayrıyeten o dönemin sınav sorularına bakıyorumda haddinden daha fazla kolay hocam ya. yani ozamanlar girsem 1.dahi olabilirdim herhalde.adam bildiğin 2+2 = ? cinsinden sormuş.

Alıntıları Göster
    1996 Ankara Elektronik müh mezunuyum. Kırşehirde hocayım. Kolay dediğin hangi sınav öys mi anlamadım. Bende 52 matematikten 4-5 tane boş bırakmıştım kolay gelmişti. Boşlarda ezber formül sorulmuştu ondan yapamamıştım. Nasip. Sınav her zaman olacak bizim ülkemizde. Bundan kaçış yok. Hayırlısı diyelim çalışalım. Ülkemizin çalışacak beyin takımı insana ihtiyacı var. Hemde çok. Görüyorum herkez hızlıca yükseleyim fazla çalışamadan iyi maaşlı bir işe gireyim derdinde. Ne yazıkki bunlar üniversitelerde yani akademide. Umarım siz iyi yerlere gelirsiniz. Çalışanın elması her zaman kızarıyor, çok çalışmalısınız.

• Ne durumdasın konu sahibi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.