vektor tabanli cizim programlari ile kolayca yapilabilir. ornegin corel draw. komutun adi tam aklinda diil "text to path" gibi biseydi galiba.
yaziyi ve yerlestirilecegi zemini gosterip tek komutla yapilir
photoshop ile zor bunu yapmasi ugrastirir.
bu bocuk nasıl yapılıyor yaw
photoshop cs2 ve cs3 için anlatıcam ama boyle şeyleri freehand de hazırlayıp photoshop göndermen lazım
text i yazdıktan sonra warp text e gireceksin o nerde şimdi
text e tıkladığında text toolbarının sonunda altında bir yay olan T var ona tıklayınca secenekler cıkacak en arc işini görür ama istediğin sonucu alamayacaksın
freehand de pen tool la cizdiğin bir cizgi üzerine yazı yazabiliyorsun tutorial arıyorum bulunca paylaşırım
Corel draw ile yaparsın varmı sende bilmiyorum onda kolay yapmak.
iyide freehand de çizdiğin bi çembere tıklayın sonra, textden -attach to path- deyince çemberin üzerine yazı yazı yazılabiliyor.....
CS3 çıktı mı?
aylardır kullanıyorum cs3 ü
@UniLéE
helal yaw anlatmışsın saolasın
teşekkürler oldu arkadaşım ... verdim repini
fireworksa sol menüden vector başlığı altından yuvarlak çiziyoruz... sonra yazıyı yazıyoruz.. ctrl-a yapıp hepsini seçiyoruz.. sonra text menüsünden attach to patch yapıyos.. sonuç böyle opluyoo bknz.. resim
quote:
Orjinalden alıntı: UniLéE
iyide freehand de çizdiğin bi çembere tıklayın sonra, textden -attach to path- deyince çemberin üzerine yazı yazı yazılabiliyor.....
ok kardeş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme