Şimdi Ara

Yusufcuk Kolyesi Anlamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
71.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgilime dogum günü hediyesi alacagım kıyafet ten bıktım artık gçen sefer tek taş almıştım bu seferde yine öyle birşey bakıyordum yusufcuk kolyesi önerileri geldi

güzel duruyor ama bu kolyenin anlamı ne sonuçta bir anlamı vardır mutlaka kolye ucuna kadar taşındıysa bilen varmı acaba

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yusufçuk Kolyesi Anlamı

Yusufçuk kolye ucu, zengin anlamları ve güzelliğinden ötürü çok sevilen bir takı parçasıdır. {yusufçuk emojisi} genellikle;

• Umudun ve Dönüşümün Sembolü: Yusufçukların sudan zarif bir şekilde çıkmaları, umut, yenilenme ve manevi dönüşümün sembolü olarak görülür. {yusufçuk emojisi}
    • Hız ve Çevikliğin Temsili: Yusufçuklar son derece çevik ve hızlıdırlar, bu nedenle bu nitelikleri de temsil ederler. {yusufçuk emojisi}
    • Şans ve Refahın Sembolü: Bazı kültürlerde yusufçukların şans getirdiğine inanılır. {yusufçuk emojisi}
    • Özgürlük ve Bağımsızlığın Temsili: Yusufçuklar su üzerinde özgürce süzülürler, bu da özgürlük ve bağımsızlık duygularını simgeler. {yusufçuk emojisi}
    • Aşk ve Romantizmin Simgesi: Yusufçuklar çiftler halinde uçarlar, bu nedenle aşk ve romantizm ile ilişkilendirilirler. {yusufçuk emojisi}

Yusufçuk kolye ucu, bu anlamları taşıdığı için özel günler, doğum günleri veya sadece şık bir aksesuar olarak hediye etmek için popüler bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yokmu bir bilen ?????
  • Kızböceği derler ona. Adı üstünde kızların hoşuna gidiyor demekki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Mirliva.

Kızböceği derler ona. Adı üstünde kızların hoşuna gidiyor demekki.

gerçekten çok açıklayıcı
  • süper bişi..

şimdi ucuz ama cafcalı şöle 20-25 liralık olanların linklerini alalım arkadaşlar

meselahttp://urun.gittigidiyor.com/YUSUFCUK-KOLYE-AMERIKADAN-OZEL-KOLLEKSIYON-N20_W0QQidZZ14475349

• hepsuburadada ipekyol un ki 120 felandı 14 ayar altından onu almayı plşanlıyorum
  • o kadar şımartma pişman olursun once gümüşten başla zaman geçtikçe altında alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÖKTE UÇAN BİŞE PERİ GİBİ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evlenecegiz zaten bşi olmaz
  • bende geçenlerde aldım yusufcuk kolyesi kız arkadaşıma.. gümüştü.. batan ve kapatmak üzere olan bi yerden aldım.. 35 liraya.. çok hoşuma gitmişti benim fotosuda :

Yusufcuk Kolyesi Anlamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: reos

bende geçenlerde aldım yusufcuk kolyesi kız arkadaşıma.. gümüştü.. batan ve kapatmak üzere olan bi yerden aldım.. 35 liraya.. çok hoşuma gitmişti benim fotosuda :

Yusufcuk Kolyesi Anlamı

çok güzelde bide kargo parası olcak 30 lira..ulaa bu yılbaşıda battık iimi

• 30 lira ne kargo parası buzdolabına koyuptamı gönderceksin kolyeyi..
  • quote:

30 lira ne kargo parası buzdolabına koyuptamı gönderceksin kolyeyi..

mesafeler uzak olunca...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

30 lira ne kargo parası buzdolabına koyuptamı gönderceksin kolyeyi..

mesafeler uzak olunca...

vandan izmire mi gidiyor

• hala sorumun cevabını alamadım maalesefffff
  • genç kızlığı temsil eder yusufçuk böceği.. kolyesi de bu amaçla olabilir.. estetik biraz ama bizim bi arkadaş takıyodu görümüm itibari ile haça benzediğinden "aa o ne haç mı taktın" gibilerinden soru soruyolardı kızcağıza..
  • Kadıköy Eda Bujiteri de 17 YTL (Gümüş) başlıyor fiyatları.
  • yusufcuk kolyesinin bir anlamı yok ilk olarak emine erdoğan elmas işlemeli yaka iğnesi olarak taktı
    ondan sonra değişik varyasyonları kolya küpe olarak üretildi beğenildi millet de moda oldu herkes alıyor
    ama belli bir anlamı yok aldığında hediye aldığın kişiden ne şirin şey teşekkür ederim cevabı alman olası genelde beğeniliyor ara sıra batar bu diyende oluyor
  •  Yusufcuk Kolyesi Anlamı

Antalya' ya veya Doğu Blok' u ülkelerine ne zaman gitsem yanıma 5-6 adet alırım bunlardan. Bizim mahallede tanesini 1 YTL den satıyorlar. Satıcı artık beni öğrenmiş olmalı ne zaman almaya gitsem "Yine mi seyahat var?" diye soruyor.
  • şuan sevdiğim kıza bu kolyeyi hediye almak istedim.
  • arkdaslr sırf bu yusufcuk kolyesının anlamını soylemk ıcın uye oldm bunn bır anlamı war bu yusfck boceklerı karısını tek aldatmayan boceklerdır .. sız hedıyeyı werrkn artık bnı aldtmamı dersınz :D yada ne bılem sn bnı aldtmadn Fln :D ısde anlamı bu arkdslr hadı hayırlı gunler + eglencelr sızıde sıteme bkLrm google'e jrrvuslad yazın sızı orda karsılr yardımcı olrrm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.