Şimdi Ara

Yürüyüş Konusunda Bakarmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en son diyetisyene gittiğimde 500gr. yağ almıştım ve 1.4 kg kas kaybetmiştim.Şimdi telafi zamanı.Uzun süre bırakmamak üzere yürüyüşe başladım.Sabah 7-8 arası yaklaşık 45 dk. yürüyüş yapıyorum ama tempolu yürüyüş,durmaksızın yürümenin 1 adım ilerisi,koşmanın 1 adım gerisi gibi.Gün aşırı yürüyorum,bir gün yürüyüp diğer gün dinleniyorum.Sorman istediğim birkaç şey var.Bu yürüyüş ilk olarak kas kütlemi arttırırmı ? Ayrıca sıkılaşmamı sağlarmı ? Tecrübeli kişilerden cevap bekliyorum,teşekkürler.

• Yukarıda kalsın
  • Sıkılaşmanı sağlar.
    Eğer kendini çok aç bırakırsan kas kütlesi kaybetmeye devam edersin.
    Kas kütlesi kazanmak istiyorsan iyi beslenmelisin ve hangi kas grubunu geliştirmek istiyorsan onun için o bölgede ağırlıklar ile çalışman gerekir. Yağlar gittiğinden hacim azalır ama kilon sabit kalabilir.
    Umarım yanlış bilgi vermemişimdir iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Sıkılaşmanı sağlar.
    Eğer kendini çok aç bırakırsan kas kütlesi kaybetmeye devam edersin.
    Kas kütlesi kazanmak istiyorsan iyi beslenmelisin ve hangi kas grubunu geliştirmek istiyorsan onun için o bölgede ağırlıklar ile çalışman gerekir. Yağlar gittiğinden hacim azalır ama kilon sabit kalabilir.
    Umarım yanlış bilgi vermemişimdir iyi günler

Ara öğünlerimi güçlendirdik zaten kas kaybından sonra.Yürüyüşten önce 2 kayısı 10 fındık veya 1 bardak süt içiyorum.Cevap için teşekkür ederim :) Aralık başı gibi spor salonu açılacak,nasıl bir program izlesem en iyi sonucu alırım ? Fitness mı yoksa Body Building mi ? Çünkü şuanda vücudumda 18% yağ var o zamana kadar 15% olur rahatlıkla.

• Fitness daha çok yağ yakımına yönelik fit bir görünüm elde etmek için yapılır.
    Body Building ise adından da anlaşılacağı gibi vücut geliştirme :) Hangisini seçeceğin senin o zaman ne istediğine bağlı olacak.
    %9-10 yağ oranı ile body başlarsan iyi bir görünüm elde edersen uzun bir zaman zarfında. Yağ oranını korumanda önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Fitness daha çok yağ yakımına yönelik fit bir görünüm elde etmek için yapılır.
    Body Building ise adından da anlaşılacağı gibi vücut geliştirme :) Hangisini seçeceğin senin o zaman ne istediğine bağlı olacak.
    %9-10 yağ oranı ile body başlarsan iyi bir görünüm elde edersen uzun bir zaman zarfında. Yağ oranını korumanda önemli.

Anladım,cevaplarınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.