Şimdi Ara

Yürüme sorunsalı kız konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevremde kız cok fakat yürüyemiyorum. çoğu zeki gelmiyor güzel olanlarda çok ağırdan satıyor ben de gelemiyorum lafı uzatmıyorum gelemiyorum fazla naz misali yaştan dolayı mı bilmiyorum ama hele de bir yeteneği bir uğraşı bir işi olmayan filtreli kızın tripleri nazını kaldıramıyorum var mı böyle olan sendrom gibi üstüme yapıştı konuşurken kestirip atıyorum , hakbuki başta takmasam devamı gelcek geç cevap vermeler vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zeki gelmiyor nedir? kızlar erkeklerden daha zeki bence. tanıdığım kızların alayıyla her türlü konuyu konuşabiliyorum ve de ciddiye alıyorlar beni saygı duyuyorlar salak erkekler kızlarla konuştuğum için beni kıskanıyorlar atatürkçü olduğum için komünist zannediyorlar takım tutmadığımı söylediğim için kız ruhlu zannediyorlar evlilik boş iş dedim diye garipsin diyorlar ama kızlar saygı duyuyor. onlarla her mevzuyu konuşabiliyorum. gerçekten kızlarla konuşunca resmen zeka seviyem artıyor. erkeklerde ise tam tersi. erkeklerin bir çoğu boş.

• Hani araç kullanmaya başlarken ilk başta düşük modelleri kullanmayı öğrenerek başlarsın o modeli dene kardeşim. Çok güzel olanlardan denemeye değilde güzel ve aşırı güzel olmayanlara yürümeye başla ki hem kendini geliştirirsin hemde ciddi bir şeyler olmazsa model yükseltirsin. Ayrıca çok güzel olanlarda peşinden koşan sen olacağın için fazla gelişme sağlayamazsın bunu unutma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I-its 3!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız değil kızlar konusu !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.