Şimdi Ara

YURTTAKİ ELEMAN SAATİMİ ÇALMIŞ! ( ÇALANI BULDUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haziran ayında bütünleme sınavlarım vardı ramazan sebebiyle uyumayip sabah sınavlara girip direkt akşaa kadar uyuyirdum gene sabahladim sonra akşama kadar uyudum sonraki gün de dönüş için eşyalarımi toplarken saatimin olmadığıni gördüm yurtta 4 kişiydik neyse bir tane çingene gibi bir eleman vardı ondan şüpheleniyordum instagramina falan baktım baktım o çalmış saati koluna takmış hikaye falan atıyor sizce ne yapayım eleman sıkıntı bir tip ne önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam git saatini adamdan geri çal :D
  • Eğer çingene ise ona şu sözleri oku vermezse geçmiş olsun:

kelmangeeeeeeee kakooooo kakoooo şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo

Detaylı anlatım için:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 30 Ağustos 2017; 12:50:44 >
  • La Preen kullanıcısına yanıt
    Hocam pislik bir eleman zaten sevmiyordum elemanı keko diyebileceğimiz tiplerden takmak istemiyorum daha

• *DeviantART kullanıcısına yanıt
    KAKOOOO

• Ver polise yüzsüzlüğe bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk önce mesaj at, eğer iplemiyorsa seni polis ile tehdit et bak nasıl veriyor.Faturası vs duruyormu saatin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empty Words. -- 30 Ağustos 2017; 13:2:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

Hocam pislik bir eleman zaten sevmiyordum elemanı keko diyebileceğimiz tiplerden takmak istemiyorum daha

Geri alın hatta onun da değerli bir şeyi varsa onu da çalın saati takmak istemiyorsanız takmayın ama hora geçirmeyin

• Hocam ben olsam söke söke alırdım saatimi.

Yanına gidip saatle foto atmışsın artık geri ver falan değin baktınız ne saati falan yada hayırdır falan çekiyor siz yapın atarınızı hocam.

Bu tipler genelde tekken tırsak olur diklendiğine falan bakmayın.

Hiç olmadı yanınıza bir kaç kişi alın öyle gidip konuşun.

• Ne yapacağını biliyorsun.

• çocukla arkadaşlık kur kendinin gay olduğunu söyleyip onu baştan çokarmaya çalış onunla odasında gay seks yaptıktan sonra saatini al kaç
  • Empty Words. kullanıcısına yanıt
    Hocam AliExpress den aldım kutusu falan paketin fotoğrafını bile çekmiştim duruyor

• ganker kullanıcısına yanıt
    Hocam kavga etmek istemiyorum kavga etmeye değmeyecek bir tip öyle diyeyim size

• camdan aşşağı bakmasını sağla,2 elle ayaklarından tut kaldır.bunu gece 4 de yap
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Arkasından mı

• Eger senin saatin oldugundan eminsen:

Saatin hayirli olsun kardesim

Saat hediyem olsun gule gule kullan, baktikca beni hatirla.

Gibi anladigina dair mesaj atabilirsin daha iddiali istersen yorum birakabilirsin. Buyuk bi ihtimalle "ne diyon la sen" gibi uste cikici bir cevap verecektir.

• Arkadaşların varsa gidin 4-5 kişi yakalayın o kekoyu sıkıştırın köşeye alın saati eğer bu imkanın yoksa üstteki arkadaşın dediği gibi polisle tehdit et.
  • Doğru diyorsunuz hocam bu güzel olur bir de karakol önünde fotoğraf cekinip atarim işlemlere başlayalım diye elemana

• quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

Doğru diyorsunuz hocam bu güzel olur bir de karakol önünde fotoğraf cekinip atarim işlemlere başlayalım diye elemana

Oglum su donemde kusura bakma ama kimse ilgi gostermez senin saatinle ilgili. Bul bir arkadasini tek yakaladiginiz zaman duzgunce saatini isteyin zaten verir o da

• Ciddi Lama kullanıcısına yanıt
    Hocam.sehirdisinda okuyorum zaten döndüğümde yapmayı düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.