Şimdi Ara

..::YURTLAR NE ZAMAN AÇILACAK ACABA::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaç işimi halletmek için denizli ye gitmem gerek, gittiğim zaman kayıtlı olduğum yurtta kalmak istiyorum ama açık mıdır orası?
    açık değilse de kredi yurtlar kurumuna bağlı olan yurtlar ne zaman açılacak bilginiz var mı?

• cuma
  • yarın
  • kayııttan hemen sonra kalabilirsin ben tek başıma 4 gün kaldım koca yurtta hapis gibi anasını satimm
  • quote:

Orjinalden alıntı: genccimbomlu

yarın

abiler sizin dediğiniz yurt sonuçları olmasın??? ne zaman kullanıma girecek diye soruyorum ben
  • yarın yurt sonuçları 17 simi n kayıtlar
  • neyse yaa, ben gideyim adamlar yok mok derse otelde kalırım artık. gerçi ben geçen sene 5 eylülde gittiğimde bloklar açıktı, açık olan binaya almayacak halleri yok heralde. gerçi oradakilere laf anlatmakta bi dert ama neysseee...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: genccimbomlu

http://www.kyk.gov.tr/ortakisim/duyurular/sonucAciklama.html

10 unda hizmete açılacak yazıyor, ee ben gitsem içeri almazlar mı şimdi, telefon açıyorum sormak içincevaplayan yok, geçen sene eylül başında açıktı tüm bloklar. artık halledecez bir şekilde.
  • resmi olarak acılısıdır bi yolunu bulursun ordakı gorewlıyle benım bi arkas tek basına kalmıstı bi kac gun koskocaman yurtta giderken ustunden kılıtlıyolardı cocugu sabah gorevlı gelince acılıyodu kapı
  • kayıt olmasanda kalabiliyorsun
    misafir olarak
    fakat günlük 3.5 ytl mi neydi o zamanlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.