birkaç işimi halletmek için denizli ye gitmem gerek, gittiğim zaman kayıtlı olduğum yurtta kalmak istiyorum ama açık mıdır orası? açık değilse de kredi yurtlar kurumuna bağlı olan yurtlar ne zaman açılacak bilginiz var mı?
cuma
yarın
kayııttan hemen sonra kalabilirsin ben tek başıma 4 gün kaldım koca yurtta hapis gibi anasını satimm
quote:
Orjinalden alıntı: genccimbomlu
yarın
abiler sizin dediğiniz yurt sonuçları olmasın??? ne zaman kullanıma girecek diye soruyorum ben
yarın yurt sonuçları 17 simi n kayıtlar
neyse yaa, ben gideyim adamlar yok mok derse otelde kalırım artık. gerçi ben geçen sene 5 eylülde gittiğimde bloklar açıktı, açık olan binaya almayacak halleri yok heralde. gerçi oradakilere laf anlatmakta bi dert ama neysseee...
10 unda hizmete açılacak yazıyor, ee ben gitsem içeri almazlar mı şimdi, telefon açıyorum sormak içincevaplayan yok, geçen sene eylül başında açıktı tüm bloklar. artık halledecez bir şekilde.
resmi olarak acılısıdır bi yolunu bulursun ordakı gorewlıyle benım bi arkas tek basına kalmıstı bi kac gun koskocaman yurtta giderken ustunden kılıtlıyolardı cocugu sabah gorevlı gelince acılıyodu kapı
kayıt olmasanda kalabiliyorsun misafir olarak fakat günlük 3.5 ytl mi neydi o zamanlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme