Şimdi Ara

Yurtiçi kargo 'size ulaşamadık' mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün gün evdeydim kargo gelecek diye biraz önce mesaj geldi "size ulaşamadık 3 gün içinde şubeden alın" diye.
    Zil mi çalmadı acaba diye aşağıya baktım kağıt falan yok.Kargo bilgilerine baktığımda "Teslim edilmedi/Şubede bekletiliyor" diyor.Normalde de dağıtıma çıkıp da yetişmediğinde de böyle yazıyordu ,ertesi günü teslim ediliyordu.Ama ilk kez mesaj geldi böyle telefonuma.Yanlışlıkla mı mesaj attılar diye düşünüyorum daha önce hiç sorun yaşamamıştım.Başına gelen var mı başka?

• ptt de kalmıştı benim kargom bi keresinde yurt dışından gelen bi kredi kartıydı bide. mahalleyi bulamamışlar pttden gidip almıştım
  • adresi yanlış vermiş olabilirsin.
  • En büyük kargocu yalanıdır "size ulaşamadık". Kaç defa getirmedikleri halde "getirdik yoktunuz" ile karşılaştım kim bilir. Gelseler bile zile bir defa basıp kaçıyorlar.
  • Yurtiçi kargoyla ne zaman işim olsa öyle yapıyorlar daha geçen gün yaptılar bunu bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman alışveriş yaptığım lensmarket sitesinden her zamanki adresi verdim.Yurtiçi dışında başka firma ile çok nadir alışveriş yaparım.Eve gelen kişi de hep aynı kişi olurdu zaten.İlk kez böyle yamuk gördüm.
  • Mesaja "biz size ulaşamadık" yazacaklarına arayıp sorsalarmış, nerdesin læ diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • disarda oldugunda ararlar, evde oldugunda sms cekerler huylari bolye.
  • Dahası başka yerden bir sipariş daha vermiştim,ondada aynı adres yazıyor onun için bir mesaj gelmedi.Ama o da şubede bekletiliyor diyor.
  • Çirkeflik yapın yarın arayın şubeyi, eve gelip bulamadıysanız ihtar kağıdı nerede ? Ben kapıda geldik bulamadık yazılı bir kağıt göremiyorum, sözle işle yapılmaz. Bana yazılı kaynak gösterin diye diretin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.