Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo Rezaleti (18.04.2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buraya sadece sesimin duyulması ve sizlerin de konuyu öğrenmesi için yazıyorum.

13.02.2016 tarihinde Hepsiburada sitesinden yaklaşık 80 liralık 4 parça bir giyim alışverişi yaptım. Ürünlerin 3 tanesi aynı gün içinde, diğeri ise cumartesi olmak üzere iki ayrı partide kargoya verildi. İlk parti kargo ertesi gün dağıtıma çıkacak şekilde Aydın'a geldi. Dağıtıma çıkarıldı. Asıl olay burdan sonra başlıyor. Evde annemin bulunmasına rağmen ilginç bir şekilde evimizin altında bulunan dükkana bırakıldı. İşin garip kısmı annem hiç kimsenin gelmediğini söyledi. O gün hadi tanıdık nasılsa olur diyerek bir şey demedik. Ancak bugün bardağı taşıran son damla geldi. Yine aynı YURTİÇİ KARGO şirketi çalışanları eve uğramadan kargoyu dükkana bırakmışlar. Şu an kargom dükkanda duruyor ve annem yine kimsenin gelmediğini söylüyor.

Buyrun arkadaşlar. Profilim açık. İsteyen benim adıma ve teslim edilen kişi adına bakabilir resimden.
     Yurtiçi Kargo Rezaleti (18.04.2016)

• (bkz: bir sözlük olarak donanımhaber)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillZone44

(bkz: bir sözlük olarak donanımhaber)

Sözlük kullanmam. Samimiyetsiz gelir. Tek kullandığım tartışma platformu burası olduğu için buraya açtım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    21.03.2020 Türknet rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.