Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo Memnuniyet Anketi %30 indirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
5
Favori
8.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumları okudum da, Yurtiçi'nden memnun olan bir tek ben varım galiba..Gerçi son zamanlarda pek işim olmadı ama benim için tek sıkıntılı durum fiyatlar.Geçen 16.5 lira ödedim gönderi yapmak için.Onun dışında kargolarım hep sabit 2 günde elimde oluyor.
  • kod dan ziyada sırf şikayetlerimi yazmak için form doldurdum inşallah kendilerini düzeltirler.
  • Bende doldurdum geldiği ilk gün. Geçen kargoyu dayanamayıp 15 gün sonra şubeden teslim aldıydım(Her gün istisnasız 12:00 gibi Zaman yetmiyor giriyorlardı kargo bilgisine), bu sefer daha azimliyim rekorunuzu geliştirebilecekmisiniz diye.
    En son şubeye gittiğimde kargoları teslim alan kız başkalarının kargolarını verirken bir seviniyordu görseniz, sevinçten paketleri alıp alıp atıyordu.

Son 5-6 aydır cidden çok kötüler, neredeyse bu sürede her kargo firmasını en az 10-15 kez kullanmışımdır ama açık ara önde Yurtiçi dibe doğru ilerleme yolunda.

• Kesinlikle uzak durulması gereken firma!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

En iyisi UPS bence.

Evet UPS te şimdiye kadar sorun yaşamadım bende...
  • UPS VE YURT İÇİ GÖRDDÜĞÜM EN SKANDAL KARGO ŞİRKETLERI .. YASADIĞIM YERDE BELKI INANMIYCAKSINIZ AMA SÜRAT VE ARAS KARGODAN DAHA GUZEL HIZMET ALIYORUM .. EN IYISI MNG ZATEN ONUN YERI AYRI POERSONELI VS SI
  • hepsine memnun değilim dedim en kötü kargo firması !
  • Beş para etmez firma
    Müşteri hizmetlerini arayarak zorla getirtiyorum kargomu
    Paramızla rezil oluyoruz...

• amazondan ..alısveris yapıyorum..iparcelden takip ediyorum....2 gunde istanbula giris yapıyor...

4 gunde bana ulasmıyor ...neden acaba ...bide memnuniyet anketi yapmıs ....

tebrik ediyorum....
  • Ne o anketi doldururum ne birine bi şey gönderirim yurt içi ile kargom cumaryetesi geldi alamadım pazartesi geri göndermişler ne bi mesaj ne arama hiç bişey yapmadan göndermişler. adrese teslim gelen kargolarıda bi kere eve getirdiklerini görmedim. Aydın merkez astim şubesi bunu yapan. yurt içinden birileri okuyorsa önce onları düzeltin

• Yurtici

• Zahmete girip anketi doldurarak hepsine memnun değilim yazdım.İndirim kodunu kullanmayacağım.Zaten indirim yapacaklarına da inanmıyorum.Umarım bu anket sonucunda aldıkları verilerle az da olsa iyi hizmet vermeye başlarlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpocalypso

yurtiçi nasıl %30 indirim vereceğini şaşırdı

Aynen her yerde karşıma %30 çıkıyor
  • bir çok arkadaşın memnun olmamasına rağmen yurtiçinden ben çok memnunum benim bulunduğum yere sorunsuz kargo ulaştıran tek firma benim tercih sıralamam 1 yurtiçi 2-mng 3-ups 4-sürat 5 aras on yıldır aras kargodan eve teslim ürün almadım diye yemin etsem keffaret ödemem gerekmez.aras tan gönderi gelirse şubeden teslim alıyorum, aras kargonun bir görevlisi ile telefonda tartıştım adam resmen küfür etti ,merkeze şikayet ettim elimde ses kaydı var dedim nafile inceleyeceğiz deyip kapattılar çok mecbur kalmadıkca aras kargoyu kesinlikle kullanmam
  • süraka kullanıcısına yanıt
    +1
  • memnun değiliz, şubede çalışan eleman gözümün önünde kutuyu yere atıp tekmeleyerek şube içerisine attı ve küfürler savurdu. o kargoyu gönderen kişinin suçu nedir? tabii ki yurtiçini kullanmak :)
    bende mecbur olmadıkça yurtiçi kullanmam.
    en iyisi aras kargo ve ups.
  • bize en hızlı yurt içi getiriyor diğerleri akşama kadar bekle akşam anca getirir
  • ben de yurtiçi birtek bana sanıyordum herkese boyleyse tamam. ben hepsiburada gibi sitelerden aldıgımda sorun oldugunda ki sık sık oluyor kargoya soylemiyorum alısveris sitesine soyluyorum sikayeti herkes bence kargoya değil onla iş yapanlara soylemeli olumsuzlukları
  • En sevmediğim kargo firmasıdır kendileri. Şubeye gelen gönderi hiç bir zaman dağıtıma çıktığı ilk gün teslim edilmez, zaman yetmez. Genellikle 2 gün zaman yetmeyip 3. gün teslim ediyorlar. İnternetten alışveriş yaptığım için mecburen kullanıyorum.
  • Bu kampanya unutuldu galiba mailine kod gelen var mı bana gelen giden yok da...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.