Şimdi Ara

yurtiçi kargo benimle oynuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. gün hepsiburada.com'dan alışverişi yaptım aynı gün verdiler kargoya (1 kitap);

1 15.07.2013 18:34 Gönderi Araca Yüklendi - D-market Sultanbeyli İstanbul

2.gün boğaziçi transfer merkezine geliyor;

2 16.07.2013 15:13 Gönderi Araçtan İndirildi - Boğaziçi Transfer Merkezi Kağıthane İstanbul
    3 16.07.2013 15:50 Gönderi Araca Yüklendi - Boğaziçi Transfer Merkezi Kağıthane İstanbul

3.gün ilk önce surdışı transfer merkezine geliyor ;

4 17.07.2013 06:33 Gönderi Araca Yüklendi - Surdışı Transfer Merkezi Bağcılar İstanbul
    5 17.07.2013 06:39 Gönderi Araçtan İndirildi - Surdışı Transfer Merkezi Bağcılar İstanbul

ardından 2 saat sonra evimin yakınına geliyor 2-3 sokak ötede sabırsızım gidip alim dedim ;

6 17.07.2013 08:53 Gönderi Araçtan İndirildi - Arda Bağcılar İstanbul
    7 17.07.2013 09:25 Teslim şubesi değişti - Arda Bağcılar İstanbul
    8 17.07.2013 09:37 Gönderi Araca Yüklendi - Arda Bağcılar İstanbul

gittim adam mazeret vermeden tersledi surdışına git dedi haydiii öğlen çıkim dedim güneşin ortasında 2-3 km yürüdüm vardım ama güneş beynime girdim işte böle böle kadına anlattım bekliyorum 1 dakika geçti kadın birdaha anlatın dedi anlattım dediği bu "30-40 dk önce burdan çıkmış bağcılar merkezdeki şubeye gidiyor 2-3 gibi gidin alırsınız dedi;

9 17.07.2013 11:15 Gönderi Araçtan İndirildi - Surdışı Transfer Merkezi Bağcılar İstanbul
    10 17.07.2013 12:21 Gönderi Araca Yüklendi - Surdışı Transfer Merkezi Bağcılar İstanbul

eve geri yürüdüm ama başım çatlıyor yapcak bişe yok 1.5 km gidiş 1.5 geliş aksi fakirliğim tuttu heryeri deştim otobüs parası çıkmadı akbilde boş yürücez ordan yürüyorum ama beynim eridi gözümün önü kararıyor vardım girdim içeri izah ettim durumu kadın adımı felan aldı "yook böle bir kargo?" demesinmi haydaa sonra biraz kurcaladı "yarın gelicek buraya " dedi camı cerceveyi indiricem ama yorgunluktan kızamadım bile eve geldim hiç biri telefonlarını açmıyor ne kadar cebimden giderse gitsin o şube ve surdışı transfer merkezindeki karıdan şikayetci olcam firma gerekli bir açıklama yapacak telefonda basacam küfrü yarına bekleriz o sorun değil derdim ama yarın evde değilim 4-5 gün hastanedeyim kitabı o yüzden alıyorum birisi yardım etsin öcümü almam gerek

•  yurtiçi kargo benimle oynuyor

ibretlik. arkadaşımın kargosu yani netten bulduğum bişey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

hele birde demezlermi istanbul içi 24 saat
  • İstanbuldan Hatay'a pazartesi kargoya verildi bugün sabah 9 da kargoyu getirdiler. Yurtiçi kargo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ptt ise normal
  • hepsiburada.com deposu bizim burda ıssız bir yerde yan tarafta romanlar cingeneler cadır kumuş at eşek ne ararsan var yer sultanbeyli
  • birazdan yurtiçi seni arar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

hepsiburada.com deposu bizim burda ıssız bir yerde yan tarafta romanlar cingeneler cadır kumuş at eşek ne ararsan var yer sultanbeyli

el üzerinden bişeyler alabiliyormusun parayla tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

birazdan yurtiçi seni arar

bir arasa yetkili , sikayetvar'a açıyorum şikayeti yazıkarı şey ;
    Müşterimizin şikayetinin çözülmesi konusunda gerekli işlemler yapılmış olup, müşterimize sorunun çözümüne yönelik açıklama yapılmıştır.

Saygılarımızla,

Müşteri İlişkileri

yurtiçine 7500 tane şikayet açılmış hepsinde böle yazıyor ayrıca şuan kargonun nerde olduğda bilinmiyor surdıışındaki kadın aracla bağcılara gitti dedi bağcılardaki kadın yarın sabah gibi gelecek diyor nette ise "10 17.07.2013 12:21 Gönderi Araca Yüklendi - Surdışı Transfer Merkezi Bağcılar İstanbul" araç 1 saatlik yolu 12:21'den beri haraket halinde ne saçma iş bu gel gör ki yarın sabah 9 gibi bağcılar meydanda olucam bir aksilik çıksın o zaman görürler bir kitap bu kadarmı uzun sürer

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Bey*

quote:

ptt ise normal

ptt

• alamazsın deponun içine kimseyi sokmuyorlar güvenlikciler var kapıya bile yaklaştırmıyorlar resmini ceker koyarım gidersem o tarafa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.