Şimdi Ara

yurtiçi kargo beni evde bulamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne zaman yurtiçiyle ürünüm gelse evde bjlamadık diye msj atıyolar. evde akşama kadar bekliyorum hep aynı.

yok mu bunun çözümü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makesef yok bende ayni sorunu onlarca kez yasadim tek cozum yurticini kullanmamak batmasini izlemek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende kapıda bekle

• Dagitan kuryenin numarasini al ara de kardes niye getirmiyon useniyonmu falan. Evin onunden geciyor inmeye useniyor ariyon sonra diyor yaw ben gormemisim xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 6 Aralık 2016; 1:50:16 >
  • Güldüm

Normal hocam, hiçbir zaman bulamayacaklar.
  • bugün sürat kargomda aynısını yaptı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt işyerinde bekliyor ???????
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yalan hep yalan gelmiyorlar, bulamadık diyorlar lanet olası şirket
  • Ptt de aynısını yaptı bana. Hatta kulaklık bile takmadım zil çalar da duyamam diye. Yok arkadaş
  • Bu kadar şikayete rağmen neden bütün büyük firmalar yurtiçi ile çalışıyor anlamıyorum, siparişin yurtiçiyle geleceğini anladığım evrede siparişi iptal ediyorum internetten alışveriş yapamaz oldum

Aras ve mng den memnunum ben sizin bunlardan bi şikayetiniz var mı?

Bir de bi uygulama vardı çevrenizdeki en yakın sizin onay verdiğiniz esnafa bırakıyodu o yayılsa ne güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esra rengsiz -- 6 Aralık 2016; 14:51:5 >
  • Arayıp apartmanda güvenlik kamerası olduğunu, gelmediklerine dair kanıtın olduğunu ve getirmezlerse şikayet edeceğini falan söyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.