Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo 7 gündür teslimat yapmadı, nereye şikayet etmeliyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtiçi kargo istanbul içinde olmasına rağmen 7 gündür teslimatı yapmadı.
    Online gönderi izlemeden baktığımda 4 gündür bana 100 mt uzaklıktaki şubede bekletildiğini görebiliyorum.
    Konuyu 444 lü numaralarını arayıp söyledim. YAzılı mesaj ilettim. Bölge müdürlüğünü aradım ama hala gelen giden olmadı
    Ne yapmalı kime şikayet etmeli? Tecrübesi olan var mı?

Yurtiçi Kargo

• benim anlamadığım 100 m uzaklıktaysa niye 7 gün beklediniz gidip alın 2 dakikalık mesafe :)
  • Nereye ederseniz edin o firma sallamaz kimseyi hocam. Ben de birkaç kez sorun yaşadım artık mümkün olduğu kadar uzak duruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transomanyak

benim anlamadığım 100 m uzaklıktaysa niye 7 gün beklediniz gidip alın 2 dakikalık mesafe :)

Çok doğru söylüyorsun. Neden ayağıma gelsin diye bekliyorum ki!
  • Yurtiçi kargo en iyi türk kargo firmasıdır kaç defa alışverişimi yurtiçi kargo aracılığı ile yaptım akşam 4'de verdiğim sipariş sabah 10 da elimdeydi.ayrıca 100 metre ilerideki şubeye gitmemek nasıl bi asosyalliktir merak ettim.

He engelliysen falan bilemem ama 100 metre mesafedeki kargo 7 gün bekletmez hiç bi firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llllxefsanexllll -- 9 Ocak 2015; 15:48:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Yurtiçi kargo en iyi türk kargo firmasıdır kaç defa alışverişimi yurtiçi kargo aracılığı ile yaptım akşam 4'de verdiğim sipariş sabah 10 da elimdeydi.ayrıca 100 metre ilerideki şubeye gitmemek nasıl bi asosyalliktir merak ettim.

He engelliysen falan bilemem ama 100 metre mesafedeki kargo 7 gün bekletmez hiç bi firma

Şu anda bana ne desen boş be hocam..

Şubeye de gitmedim değil. Gittim.., ama bu defa da gönderimi bulamadılar.

(Asosyal gibi seviyesiz yakıştırmalar yazmadan önce keşke düşünseydin. Ve, ya gerçekten engelliysem?? Sanırsam yüzün bile kızarmaz. Neyse kendi seviyeni belli etmişsin)

İşte online takipteki görüntü aşağıda. Daha fazla lafa gerek var mı bilmiyorum.

Yurtiçi Kargo 7 gündür teslimat yapmadı, nereye şikayet etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enqazaq -- 9 Ocak 2015; 16:41:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.