Şimdi Ara

Yurtiçi ikametgah istemeyen bankalar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenim yurtdışında yaşıyor, burda ikametgahı yok, enparaya başvurduk yurtiçinde ikametgahı olmadığı için olmadı.

Yurtiçi ikametgah istemeyen, tl, €, $ sürekli alıp bozduralabilen ve yıllık ücret almayan banka var mı ?

• Kesin olarak bildiğim Kuveyt Türk var hocam. Diğerleri hakkında pek bir bilgim yok.
  • Bence ikametgah olmadan hesap açamazsin. Zira ben yurt yaşarken , Tr de bir bankada hesabim vardi. Kanun çikti hesabinizi kapatmak mecburiyetinde olduklarini söylemişlerdi. Sonundada hesap kapanmisti.
  • Yurtiçi ikametgah zorunlu değildir. Sadece yurtiçinden bir iletişim adresi bildirmeniz gerekir. Çoğu bankada böyledir. Aksini iddia edenler fevri davranır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaba

Yurtiçi ikametgah zorunlu değildir. Sadece yurtiçinden bir iletişim adresi bildirmeniz gerekir. Çoğu bankada böyledir. Aksini iddia edenler fevri davranır.

Ya arkadaş neye dayanarak bu kadar emin bir şekilde söylüyorsun. Yani Türkiye muz Cumhuriyeti mi? Yukarida anlattim. Kanun geregi hesabim kapandi diye..Bayagida iyi müşteriydim. Ama yurt disinda yasadigimdan ikametgahim yoktu. Bütün banka hesaplarim kapandi. Ama diyeceksin burasi Turkiye gittikçe Muz cumhuriyetine dogru gidiyoruz.
  • Bankacıyım arkadaşım. İkameti yurtdışı olan yuzbinlerce vatandaş var. Bu kadar vatandaşın mevduatı muz cumhuriyetinde mi duruyor sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaba -- 15 Kasım 2016; 9:08:53 >
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    Ben hesap acitirirken hiçbir banka ikametgah istemedi adresi edevletten mi alıyorlar orasını bilemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaba kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz dogru degil. Zira soru bu degil. Soru devamli yurt disinda ikametgah eden kisilerden bahsediyor.
  • Tabiki kimlik numaraniz ile her seyi görüyorlar. Ama siz yurt disinda is buldunuz ve yurt disina gittiniz. Hemen bankanin sizin hesabinizi kapatacagini sanmam. Ama sorudaki olay devamli yurt disinda yasamis birinin turkiyede hesap acmasi imkansizdir.
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    Evet gurbetçiler de sürekli yurtdışında ikamet ediyorlar . O zaman onların da hesaplarını kapatalim ülke ekonomisi resesyona girsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.