Şimdi Ara

Yurtdışındayım, developer bir arkadaş varsa yardımına muhtacım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazım iOS7 beta 3 kuruluydu. Kapalı değilken şarj olmamaya başladı. iTunes da DFU Recovery farketmezcihazı görmüyor. Kablo adaptör orjinal. Cihazdan tüm içerik ve ayarı sil dedim düzelir umuduyla. Olmadı. Registration ekranında kaldı. UDID kayıtlı değil diyor. UDID kaydı yapabilecek bir arkadaş varsa yardımına ihtiyacım var. İngiltere'deyim.Ailemle konuşamıyorum. HAftasonu uçak var nasıl haberleşeceğim bilmiyorum. Yardım bekliyorum. Restore etme şansım yok.

• 6.1.4 e restore edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

6.1.4 e restore edin

Yazdığımı okudunuz mu? Restore edemiyorum.
  • Bilgisayarla İlgili bi sorun olabilirmi yada kabloda temasızlık vb ..
  • Hocam DFU'ya aldığınıza emin misiniz? Bazı arkadaşlar Recovery mod ile DFU'yu karıştırıyor, hatırlatmak istedim..
  • Kapalı değilken şarj etmemesi çok ilginç. Bence kablo kırılmış olabilir başka bi kablo dene. Ya da soket bozulmuş olabilir.

Çok sıkışığım sim kartı da başka tele takamıyorum diyosam internette 2-3 dolara udid kaydı yapan yerler var güvenilir bi tane bul kaydettir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ejder- -- 18 Temmuz 2013; 0:48:13 >
  • Hic uğraşmayın Apple Store'a götürün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefon dfu moda alın gerekirse başka pc ile deneyin itunes kurun ona.
  • Yok beyler kablo sağlam diğer cihazlarda sıkıntı yok. Bir developer bildiğiniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkm27

Cihazım iOS7 beta 3 kuruluydu. Kapalı değilken şarj olmamaya başladı. iTunes da DFU Recovery farketmezcihazı görmüyor. Kablo adaptör orjinal. Cihazdan tüm içerik ve ayarı sil dedim düzelir umuduyla. Olmadı. Registration ekranında kaldı. UDID kayıtlı değil diyor. UDID kaydı yapabilecek bir arkadaş varsa yardımına ihtiyacım var. İngiltere'deyim.Ailemle konuşamıyorum. HAftasonu uçak var nasıl haberleşeceğim bilmiyorum. Yardım bekliyorum. Restore etme şansım yok.

aynı problem kuzenimin başına geldi recovery moda alın hocam yani açılışta home + power tuşu basılı tututn itunes ve kablo işareti çıksın kesin okuyacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonJovi34

quote:

Cihazım iOS7 beta 3 kuruluydu. Kapalı değilken şarj olmamaya başladı. iTunes da DFU Recovery farketmezcihazı görmüyor. Kablo adaptör orjinal. Cihazdan tüm içerik ve ayarı sil dedim düzelir umuduyla. Olmadı. Registration ekranında kaldı. UDID kayıtlı değil diyor. UDID kaydı yapabilecek bir arkadaş varsa yardımına ihtiyacım var. İngiltere'deyim.Ailemle konuşamıyorum. HAftasonu uçak var nasıl haberleşeceğim bilmiyorum. Yardım bekliyorum. Restore etme şansım yok.

aynı problem kuzenimin başına geldi recovery moda alın hocam yani açılışta home + power tuşu basılı tututn itunes ve kablo işareti çıksın kesin okuyacaktır

Recovery de gormuyor. Kapaliyken home tusuna basili tutarak kablo baglayinca Recovery oluyor.

• Up.
  • quote:

1-skype ile haberleşmeyi deneyin

2-cydia da UDID changer var, bilmiyorum yardımı olu mu, çünkü bu program ile oyun,program vs. lerin kaydı değiştirilebiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.