Şimdi Ara

Yurtdışından ürün getirtmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurt dısından zıppo getırtmek ıstıyorum.Bılmek ıstedıklerım sunlar:

1)Hangi sitelerden alabilirim hangileri güvenilirdir?

2)En fazla kac tane getırtebılırım?kacdan fazla olursa tıcarete gırıp gumrukte kalır?

3)Ürüne verdıgımız para dısında kargo ıcın ne kadar oduyoruz?

Bu 3 soruyu bılen arkadaslar cevaplarsa cok sevnırım.Simdiden tesekkurler.

• dealextreme gğvenilir ordan alabilirsin
  • Tesekkurler diger sorularida bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim
  • Ebay'dan aşağı yukar 15$'dan başlayan fiyatlarla 10$da kargo olmak üzere 3-5 tane getirebilirsin daha fazlası gümrükte skıntı yaşatır.Ben 14 Dolara babama almıştım kargo parasını unuttum ama çok fazla olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chirico

Ebay'dan aşağı yukar 15$'dan başlayan fiyatlarla 10$da kargo olmak üzere 3-5 tane getirebilirsin daha fazlası gümrükte skıntı yaşatır.Ben 14 Dolara babama almıştım kargo parasını unuttum ama çok fazla olmuyor.

Ayni kisiden 4 tane alsak kargo ucreti gene 10 dolar mi oluyor bi de kargo ucretini nasil oduyoruz.siz 14 dolarlik urune kac dolar odediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_criminal

quote:

Orijinalden alıntı: Chirico

Ebay'dan aşağı yukar 15$'dan başlayan fiyatlarla 10$da kargo olmak üzere 3-5 tane getirebilirsin daha fazlası gümrükte skıntı yaşatır.Ben 14 Dolara babama almıştım kargo parasını unuttum ama çok fazla olmuyor.

Ayni kisiden 4 tane alsak kargo ucreti gene 10 dolar mi oluyor bi de kargo ucretini nasil oduyoruz.siz 14 dolarlik urune kac dolar odediniz

Valla bilidğim kadarıyla 2. kargo yarıyarıya 3.4. için bişe söyleyemeyeceğim.
  • Tesekkurler bilgiler icin baska arkadaslarda cevaplarsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up up up up up
  • Türkiyede zippo bitti mi ? Yoksa cok ozel modeller mi ariyorsun ?
  • Vallahi genelde 20 dolar oluyorlar +5 dolarda kargo oda 45-50 lira ediyor. Zaten internette 55 liraya satan bi arkadaş vardı bizim forumda sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RandyOrton

Türkiyede zippo bitti mi ? Yoksa cok ozel modeller mi ariyorsun ?

4-5 tane almayi dusunuyorum daha ucuza gelcekse neden kaziklanayim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.