Şimdi Ara

Yurtdışından Ps3 getirtmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben isviçreden bir tanıdığım aracılığıyla playstation getirticem acaba gümrükte sorun çıkarmı veya bi yerde okuduğuma göre buradaki televizyonlara felan uymuyormuş yani sorun çıkarmı? acaba bunlar doğrumu yardımcı olabilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: korkmaz62

Merhaba arkadaşlar ben isviçreden bir tanıdığım aracılığıyla playstation getirticem acaba gümrükte sorun çıkarmı veya bi yerde okuduğuma göre buradaki televizyonlara felan uymuyormuş yani sorun çıkarmı? acaba bunlar doğrumu yardımcı olabilirmisiniz.

sadece pakedi açsin kapatsin ( yani jelatinli falan olmazın ) bir sorun cıkmaz gümrükte sorarlarsa benim der gecer. türkiyedede rahatca oubarsın tv de falan sorun cıkmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: korkmaz62

Merhaba arkadaşlar ben isviçreden bir tanıdığım aracılığıyla playstation getirticem acaba gümrükte sorun çıkarmı veya bi yerde okuduğuma göre buradaki televizyonlara felan uymuyormuş yani sorun çıkarmı? acaba bunlar doğrumu yardımcı olabilirmisiniz.

sadece pakedi açsin kapatsin ( yani jelatinli falan olmazın ) bir sorun cıkmaz gümrükte sorarlarsa benim der gecer. türkiyedede rahatca oubarsın tv de falan sorun cıkmaz..

peki bi sorum daha var yurtdışından gelen makinayı burada internete bağlanınca sony makinayı kapatıyor diye birşey duydum bu doğrumu acaba. bide dil sorunu varmı türkçe yapabilirmiyiz.

• yok hocam öyle birşey olurmu.. kim söyluyor makineyi kapatıyor diye. dil sorunu olmaz türkçe dil seceneği vardır cıhazda. 20den fazla dil seceneği oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

yok hocam öyle birşey olurmu.. kim söyluyor makineyi kapatıyor diye. dil sorunu olmaz türkçe dil seceneği vardır cıhazda. 20den fazla dil seceneği oluyor.

Çok sağol içimi rahatlattın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.