Şimdi Ara

Yurtdışından protein tozu almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alışveriş konusu olduğu için bulamadım konu dışına açtım, yanlış yere açtıysam yöneticilerden rica ediyorum taşımaları için :)

Yurtdışından protein tozu geçiren kişiler var mı ? Varsa, nasıl yaptılar?

Sipariş vericem ama sanırım sağlıkla ve sporla ilgili ürünler gümrüğe takılıyormuş, ama arada geçirmeyi başaranlar da varmış.
    Şans mıdır, yoksa yaptıkları özel bişey mi var bilmiyorum.Belki de belli markalar geçiyo, diğerleri takılıyor bileme

Dipnot: gümrükte takılırsa gümrüğe gitme şansım yok, istanbulda yaşamıyorum.

• vücut geliştirme bölümünde bak orda getirenler vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milli sporcu belgesi gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YalamaYapanCivata kullanıcısına yanıt
    Milli sporcu değilim, hatta amatör sayılırım, başka yolu mutlaka olmalı.
  • üüretmen Ü kullanıcısına yanıt
    Başka şekilde farkedilmezse geçer. Yok takılırsa vergi vs hiçbir şekilde alamıyorsun diye biliyorum.

• cumfiçu kullanıcısına yanıt
    Geçme oranı çok düşük o zaman, değil mi?
    Faruralı bir siteden alırsan kesin takılır. Çünkü faturayo kutu dışına yapıltırıyolar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu aldım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    şöyle yapabilirim, ebaydan sipariş verip, adama faturayı dışa değil paketin içine koy derim gümrük problemlerinden dolayı.

Ama o şekilde geçer mi ki ? vücut geliştirme bölümünde yardımcı şeyler bulamadım çünkü.
  • Bodybuilding diye bi siteden aldıklarını duydum bende düşündümde çok meşakatliymiş takılma riskide var yani

Faturasız bile alabilirsin ebay deki satıcılardan. çok yüksek ihtimalle geçer ama memurlardan biri arada kontrol edip farkederse takılır. Yani işiniz yine şansa kalıyor.

• evet ben de takılıyorum bodybuilding de. Ama alışveriş niyetli hiç denemedim, sadece forum kısmını kullanıyorum.
  • Mutlaka bir sorun cikar

Herkes farklı diyor yav :) ama burdakilere 200 lira bayılmak istemiyorum, diğer türlü de riskli oluyo.
    Faturayı içine koysam bile dışında protein tozu diye yazacağı için açıp bakabilirler.
  • Geçme oranı düşük.

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    Normal yollardan evet kesinlikle geçme ihtimali düşük, ama işin uyaknıklığı felan var mı acaba?
    Çünkü bazen geçiren kişiler var internette. Hani faturasız gönderir, ne bileyim poşete koyar üzerine un yazar onun gibi yöntemler soruyorum :D.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.